Tjuvlyssnat

(Två killar i ~18 tittar på kläder i butiken.)
Kille 1: Shit, kolla in den där kjolen!
Kille 2: Ja, vad är det med den?
Kille 1: Det var fan en äkta musikant-kjol!
Kille 2: Musikant-kjol? Vaddå, är det för musiker eller?
Kille 1: Va?! Nej, är du dum eller?! Den är så kort så man skulle se musen i kanten, fattar du? Mus-i-kant-kjol!


Biker 1 (förbannad): Hörru, du ska ge fan i min tjej!
Biker 2: Men jag kunde väl inte veta att det var din tjej, heller!
(Paus.)
Biker 1: Nä, det är klart. Får jag bjuda på en öl?


glitter och glamour!

Solen skiner och det är en underbar start på en fredagsmorgon!

Update:Igår gjorde Maija och Viveka lite slingor i mitt hår, resultatet blev helt okej. Hade ju inte så höga förväntningar om det precis, haha!
Fast Viveka var nog mer ivägen än till hjälp, det är inte lätt att ha en hand gipsad, den stackar!
Sen gjorde jag lite slingor på Viveka och Maija!
 
Ikväll ska jag nog på bio med Madde, eller så gör vi något annat! Kul att träffa henne eftersom det var ett tag sen :)
 Och om två dagar är det nyårsafton, I can´t wait!
Jag har köpt en underbar klänning, det kommer bli en kväll att "minnas"!

Ha en bra dag alla!

/Hanna

28 december

medaljong med en ljuskrona, du vet en sån som finns i gamla slott!  Min förklaring till Maija på mitt halsband, haha! Det lärt inte så speciellt fint!

Nu sitter jag här med Viveka och jag ska pröva lite olika frisyrer på henne :) hon är mer handikappad än vanligt just för tillfället ;)
Sen kommer Maija och hon ska göra slingor i mitt hår och sen ska jag fixa ltie i henner hår. En trevlig kväll att se fram emot med två sötnosar! Kan en torsdagskväll bli bättre? tveksamt!

Nyår närmar sig! :)

/Hanna

26 december

Julafton blir en svårslagen dag!
Det var en helt okej dag, även fast det inte var någon snö ute så får det helt klart en stjärna i kanten!

Idag skulle jag egentligen till mina kusiner i Nykvarn, men det sket sig eftersom jag mådde illa och tyckte allmänt synd om mig själv! Stackars Hanna!
Fast när mamma och Erika kom hem och berättade om vilken god mat och efterrätt dom fick så kan jag erkänna att det stack till i magen av besvikelse. Så medan dom var och gottade sig så satt jag här hemma och tråkade i min ensamhet! Tråkigare dagar får man helt klart leta efter!
Men mamma tyckte verkligen synd om mig som fick vara hemma så hon köpte med lite gott hem! Kanske inte så fel trotts allt!

Imorgon ska jag till cityyy med Linda och Viveka! Vi ska kolla på klänningar till nyår och lite annat kul!

Så det blir nog snart att sova så att man orkar med en heldag uppe i stan, mycket ska göras!
Men nu ska jag upp och spela lite spel med min syster som tjatar ihjäl sig på mig. Ord som "du är världens tråkigaste", eller "du sitter bara vid den där jävla datorn hela tiden" är vanliga att höra från min syster!


/Hanna♥


GOD JUL!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Hoppas allt får en bra julafton med massa gott!
Och vem vet, har man tur kanske man råkar stöta ihop med tomten när man minst anar det!

Jag önskar alla en riktigt god jul. Ta vara på julen för den är bara engång om året!



Nu ska jag ta och duscha och fixa iordning mig lite, för snart kommer släkten hit(pappas sida) sen innan Kalle ska jag till mamma och fira jul där med den släkten!

Det är väl inte direkt mycket snö ute, men spelaroll! det är ändå lite småvitt ute på marken, det får duga helt enkelt!


  <---Europas största julgran


/Hanna♥


Vad gör man?

julbak, julpynt, julstädning, julmat och julklappar. Vad kommer härnäst?

Jag och Erika har precis pyntat klart granarna. Vi har en i uterummet och en i vardagsrummet. Riktigt stolt över slutresultatet! En julgransdröm!

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska kolla på någon bra film på tv kanske. För egogirl läste jag nyss ut, har säkert läst 100 sidor idag! Kunde inte släppa boken ifrån mig helt enkelt. Alla borde läsa den någongång!
Vad finns det annars att göra i lilla Gnesta? Har någon förslag?



Hitta en kille som kallar dig vacker istället för het, som ringer upp
dig när du lägger på, som skiter i alla tjejer han kan få, som ligger vaken
bara för att få se dig sova..
Som håller din hand inför hans kompisar. Han som hela tiden påminner dig
om hur mycket han bryr sig om dig och älskar dig. Han som tar med dig när han träffar sina
kompisar och säger: "detta är tjejen jag älskar"!♥

Tänk om man ändå hade det så bra, men man får leva med att det bara är en dröm! Tänk om det skulle bli till verklighet en vacker dag! Hoppas kan man iallafall alltid göra!

23 december


Dan före doppar dan, eller är det den 23 november? Kollar man ut får man känslan av det iallafall!

Lördagmorgon och fortfarande inge snö ute. Fast vädret sägs inte bli så mycket bättre imorgon. Så likabra att lägg ner alla höga förhopppningar om en vit julhelg!
 
Blev inte så mycket städande för min del igår. Sköt bara upp det till idag. Måste erkänna att det var en dålig ide´. Skulle hellre ha haft det gjort så att jag slapp idag. Så typiskt mig!
Sen ska jag och Erika baka lite kola eller knäck. Beror på om jag orkar. Lär ju vara svårgissat om hur det kommer bli, haha!
Erika kommer få stå för baket och jag kommer väl på sin höjd hjälpa till med att hälla upp det! Så uppenbart..




  ♥ I don't want a lot for Christmas
   There is just one thing I need
      I don't care about the presents
  underneath the Christmas tree
      I just want you for my own,
more than you could ever know
Make my wish come true,
all I want for Christmas, is you ♥




underbar, underbara?

Vilken kväll vi haft tjejer, ni är verkligen något speciellt. Hur är det möjligt att man kan ha så kul med några? Ni gör allt så mycket roligare. Ni finnas alltid där när det behövs(och annars också såklart ;) och det är så skönt att ha er! Ni är guld värda för mig! <3
Update:  Åh jag fick en sån fin klänning av linda. Funderar på att ha den på julafton :) Eller rättare sagt, jag ska ha den på julafton!

Kanske ska man ta och sova lite? Något som jag funderat på ett bra tag nu sen jag kom hem från Linda. För genom att sitta här och trycka på lite tangenter och dega bort fredagsskvällen gör inte saken så mycket bättre. Lite smått onödigt känns det som.
Och tiden går ju faktiskt fortare när man sover.. Det lockar!
God natt!

/Hanna

dan före dan före doppar dan..

En lång och evig väntan på egentligen ingenting. Eller visst är det väl något.

Dagen har verkligen varit seg. Fast ingen såndär tråkig och grå dag som söndagarna innan skolan börjar brukar vara. Fast visst har väl dagen inte vart någon höjdare. Det ända man gör är att sitta och hoppas, hoppas och hoppas att det ska komma snö, bara några enstaka små flingor skulle vara guld värda i det här läget!
Fast egentligen spelar det väl inte sådär jättestor roll, klart man vill ha en vit julafton. Men världen går inte under om det inte är snö på julafton!

Nu ska alla i familjen städa, jag ska försöka smita undan denhär gången. Städa är något av det värsta jag vet. Det fattar nog dom flesta som sätt mitt rum. Mamma klagar alltid på att det ligger saker hullerombuller!  Det kanske är något med mammas gnäll som gör att jag vill ha det så, vem vet!
Men imorgon måste det iallafall städas lite smått. Julpyntet ska fram och granen ska kläs!

Nu ska jag ta och fortsätta läsa Carolina Gynnings bok "egogirl" som jag fått låna av Elin den sötnosen!
På tal om Elin så ska hon göra slingor i mitt hår på torsdag! Saknar henne faktiskt redan lite smått, fast det tänker jag inte erkänna, hehe!

Ville bara tillägga att träningsvärken jag fick är nog något av det värsta jag fått. Sån träningsvärk trodde jag inte fanns, men går nog över om ett par dagar skulle jag tro!

/Hanna


21 december




130712-53  Britney Spears
har utnämnts till världens sämsta kändis-hundägare 2006. Popstjärnan tar över titeln efter nya bästisen Paris Hilton, som i år halkar ner på en andra plats.

you still look fucking sexy

I tisdags tändes det  faktiskt ett litet hopp om en vit julafton trots allt, men det försvann lika fort som det kom.


puh, vilket träningspass. Vi hade innebandyavslutning idag. I mina ögon brukar avslutningar vara något lugnt och skönt. Kanske med lite julmys och fika. Men nej då! Vi körde ett långt boxningspass. Nog något av det jobbigaste jag vart med om, och då överdriver jag inte det minsta!
Min kropp är nog inte riktigt gjorde för att boxas. Jag märkte rätt fort att jag verkligen inte har några muskler i armarna. Skärpning!
Men efter en och en halv timmes slit var vi ÄNTLIGEN klara! Fast visst hade vi kul. Men det var fruktansvärt jobbigt. Och behöver nog inte ens nämna vilken träningsvärk jag kommer ha imrogon. Vilken julklapp, stel som en pinne!

Update: Det är torsdag idag, 3 dagar innan julafton och alla julklappar är köpta. Det är nog rekord för mig. Bra jobbat Hanna!
Imorgon ska vi tjejer träffas och ha lite julklappsutdelning! Något att se fram emot! :)

Äntligen har ett efterlängtat jullov kommit, något ljus i allt det mörka! 


/Hanna

fisishakie

lördag den 16 december och decembermånad börjar lida mot sitt slut. Tänk att det bara är 8 dagar kvar till självaste julafton, någon mer än jag dom tycker det känns helknäppt? Vart är snön liksom? Man får verkligen inte känslan av jul ute, kolla ut liksom! regn, regn och mer regn! Ska det bli en snölös julafton?
Och bara 15 dagar kvar till nyår, I can´t wait!

Update: I onsdags var jag i sthlm med pappi och erika. Var tänkt att jag skulle handla dom allra sista julklapparna, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Blev tillochmed två julklappar till mig själv, hehe! Lite underkläder, olala! =P

Sen när vi skulle åka hem från stan så åkte vi förbi en friskis och svettis då ljushuvudet till syster jag har kläcker ur sig, - åh kolla vad är det för affär, svettis och fräknis? Määääh hur dum får man vara? och jag som skulle försöka vara lite smart och dumförklara min lillasyster- haha skämtar du eller? det heter inte svettis och fräknis, utan fräknis och svettis. Pappa fick något att garva åt iallafall..

Sen på kvällen så hade vi lite främmande och vi satt och spelade ett spel, då frågan som kommer lyder: Vad får man om man korsar en åsnehingst och ett häststo? Visst har man väl hört dummare svar men hallå, en KO blir det omöjligt! HAHA! så fel allt kan bli om man har bråttom och inte tänker innan man svarar!
 I onsdags hade jag även matteprov, det gick väl helt okej! skulle kunna ha gått bättre. så inte helt nöjd!
 
Igår var jag hos lina, hon var ensammen hemma så vi hade det mys med film och candy!
Sen så klippte jag hennes hår och lockade det och prövade lite frisyrer till nyår!

nu ska jag fortsätta plugga, yes kul lördagskväll!



/Hanna

12 december


 Har Britney redan hittat ett nytt ragg tro?



 Det sägs att Kirsten Dunst är gravid, och att det är därför hon har börjat bära så lösa kläder, iallafall om man ska tro det tidningarna skriver..


 Hollywoods mest omtalade brudar, både possitvit och negativt. Men deras vänskap verkar fortfarnade hålla i sig! Kul!



/Hanna♥

11 december

lång och seg dag idag. Somnade direkt när jag kom hem från skolan. Sen åkte jag och gymmade med pappa.
kollade nyss på ett spännande avsnitt av prison break. Hände rätt mycket i dagens avsnitt.
Och det var verkligen inte ett sånt slut man ville ha, Lincoln och hans son åkte liksom fast :S det trodde jag inte att dom skulle göra, iallafall inte nu! så lite små besviken blev jag allt. Så nu är det bara att vänta tills nästa måndag! I can´t wait!

Nu ska jag ta och sova! God natt!


/Hanna♥


godmorgon!

Goodmorning som man brukar säga på engelska..

snart är det dags att åka ner till tåget, ännu en plågsam vecka iskolan. Nej nu överdrev jag igen, så illa  är det faktiskt inte.Vi har det rätt lugnt i skolan just nu. Fast det kan man inte säga om nästa vecka då har vi allt som vi inte haft innan. Dåligt upplägg av er lärare måste jag säga!
Men vad kan en lite etta göra åt det? Min talan räcker nog inte riktigt till där skulle jag tro.

Idag måste det bli en såndär tråkig pluggdag när tiden står stilla, inget att se fram emot direkt!
Fast som tur är så är det prison break ikväll, något ljus i det mörka!

Vart är snön egentligen? Den 11 december ska det vara fullt med snö ute. Det är bara regn, regn och lite mer regn. Hoppas verkligen vi får en vit jul tillslut! För jag som har så mycket planer om ett perfekt jullov med snö ; ) Make my wish come true!

ha en bra dag alla!
You will allways be there!♥


/Hanna

nedräkning!

Precis kommit hem från en kall ishall.. först spelade aj och dom vann med 9-1 mot serieledarna, duktigt!
Sen kollade jag en period på gnestas damlag, hahaha! Tror det stod 1-1 när jag drog.

Innebandyn gick väl sådär idag, eller vi spelade bra men det räckte inte riktigt till.
Vi vann 2 matcher, förlorade 2 och spelade en 1 lika. Så vi gick vidare till semifinal men vi förlorade med 4-3 mot intersport, surt!
Vi hade två killar i vårat lag som spelar i elit, dom var riktigt grymma!
Åh har så ont i min käke, har blivit lite för mycket tuggummituggande idag och det känns! På tal om ingenting asså ;)

Nu ska jag kila ner till tv:en och kolla på film med pappi och syster min. Fy skäms, jag borde egentligen plugga. Dåligt skoltrött jag är!

Sköt om er!


All I want for christmas, is you!


/Hanna♥

10 December

Update: a-laget vann igår :) Hela ishallen var full med folk! Så nu är dom klara i serien! Roligt att det gott så bra för dom iår! Grattis!
 
Åh bara 14 dagar kvar till julafton och 21 dagar kvar till nyår!
Precis kommit hem från Viveka. Vi hade en trevlig och mysig filmkväll denna lördagskväll. Vi kollade på heartbreak hotell! Riktigt rolig film och kommentarerna i filmen är verkligen våldsroliga!
"om vi ramlar nu så kanske dom följer med oss hem" lite svårt att fatta om man inte sätt filmen :P haha!

Vi hade innebandymatch idag,(lördag) TORSK med 9-4,  pinsamt så det bara skriker om det!
Vi spelar alltid så bra ibörjan men sen tappar vi allt, vad är felet?

Imorgon ska jag spela innebandycup med hand of dom!
Sen så lär det bli ishallen på kvällen, aj spelar. Ishallen har bli mitt nya hängställe nuförtiden. Förut gillade jag inte alls att vara där nere, nu ränner jag där mest hela tiden tycker jag. Vad har fått mig så hockeyintresserad tro? ; )

Nu ska jag ta och krypa ner i en varm säng och läsa veckans nu! Kan en lördagskväll få ett bättre slut? eller oj, det är ju söndagsmorgon, en bra start på morgonen istället kanske, äsch nu blev det för krångligt!

hörru ta och lägg ner med tofflandet nu, blir en aning förmycket ibland. Börjar bli lite less på det! Fast ibland kan det vara gulligt!


/Hanna ♥

8 december

riktigt stolt över min och linas insats i köket idag.. Maten smakade gudomligt, ler!
Måltiden blev tillslut pasta, kött, sås och lite tomater.. Oj glömde julmusiken! riktigt trevligt :)

Nu sitter vi här mätta och belåtna denna fredagskväll ibörjan av december.
Bara 16 dagar kvar till julafton, I can´t wait!

Snart ska vi ner till ishallen och kolla på a-laget! Hoppas på en seger! Och som tur är så slipper vi gå för Linda kommer och hämtar oss! snällt!

/Hanna ♥


sovdags!

Skönt att komma hem efter en lång och jobbig träning.. Men det var en ritkigt rolig träning idag faktiskt!
Gud vad det blåser ute, känns som hela huset ska blåsa ner, eftersom vårat hus är rätt gammalt så låter det så mycket när det blåser, lite små ruggigt såhärdags!

nu ska jag kila ner till köket och hämta en clementin och sen ska jag bädda rent i min säng om jag orkar, kan eventuellt bli uppskjutet tills imorgon ;) hehe!
 
You are allways on my mind!
/Hanna


Det är inte alltid lätt..

Rachel Bilson och Adam Brody som har varit ihop i tre år, har valt att kasta in handduken.
Det sägs att dom växte ifrån varandra.. Dom som var så söta tillsammans.

 


7 december

Åh va skönt, jag somnade direkt när jag kom hem från skolan och det blev ett par timmars skön sömn.
Jag och pappa  var och storhandlade nyss. Nu ska vi snart laga lite mat sen ska jag på träning..

Imorgon går vi i 1a bara till tolv och dom stackarna i 1b får gå till fyra, hehehe! rätt åt dom!
Det är eftersom mattias våran frisörlärare i a skulle bort så vi fick sluta 4 timmar tidigare, kan en fredag börja bättre? tveksamt! Jag är iallafall på ett riktigt gott humör just nu och det känns riktigt skönt med tanke på allt som hänt på senaste!
Men vad ska man göra imorgon? Känns helkonstigt att idol är slut..

/Hanna ♥


Vart ligger Abonnerad?

Igår:
Eftersom mattesalen var upptagen så skulle vi ha matte i bildsalen, men när vi kom i in bildsalen så var fönstret öppet och det visade sig att det hade vart inbrott. En bärbar data, 4 st digitalkameror och en projektor var snodda.. Det sägs vara en insider.. Vem skulle kunna göra något så dumt?

CCJJHE, hahaha!


Så irriterande, vi hade ingen bild idag och det visste ju inte vi stackars elever så vi åkte till skolan somvanligt, men när vi kommer till skolan så får vi reda på att läraren är på konferans, så segt!
hur svårt kan det vara att informera oss om det i tid? Ibland undrar man! Men jag kunde ta kvart i 10 tåget hem så det känns rätt okej nu, hehe!
Nu ska jag ta och läsa min nya Glamour tidning och äta upp min magnum strawberry white som mamma köpte till mig igår, kan inte bli så mycket bättre!

/Hanna♥


prison break

 ikväll är det ännu ett spännande avsnitt av prison break. Men det går en aning för segt, känns som om dom bara drar ut på allt det hela och sätter in lite smått onödigt. Men det måste ändå följas...




friluftsdag

Äntligen hemma, rätt tråkig friluftsdag om jag ska vara ärlig.. Jag och brudarna i klassen prövade poweryoga. Eller jag har gjort det förut med fotbollen. Men det är verkligen inte kul.. Skulle hellre vart hemma men det var bara en timme så jag stod ut.
Idag tog jag ett till hål i ena örat, jag var rätt nervös och skulle gärna ha kramat om någons hand, men det gick så fort så jag hann inte ens blinka förren det var klart.. haha!

Nu ska jag kila upp och kolla vad min syster har i görningen!



You will allways be there ♥

Pepparkajser

Igår så var jag hos mina kusiner i Nykvarn. Det var kul att träffa dom eftersom jag inte träffat som sen i somras. Min minsta kusin skulle spela in en låt på min mobil, det blev en sockerbagare, men hon hade lite strul med just ordet pepparkakor, så det fick heta pepparkajser istället.
Sen efter det så åkte jag till Elin i min klass, eftersom hon också bor i Nykvarn så var det ju perfekt, två flugor i en smäll som man brukar säga ;)
Vi kollade på The omen och bad boys 2, och vi skulle ha kollat på The break up men vi hann inte så långt med den filmen för vi somnade som stockar (iallafall jag)

Idag har vi friluftsdag, eller halv om jag ska vara exakt, så vi börjar inte förren klockan halv 2, riktigt skönt! Vi ska ha ett pass med poweryoga
Så vi ska ner på stan snart för jag ska ta ett till hål i örat, läskigt!

Nu ska jag kila iväg och borsta tänderna!

Have a nice day som man brukar säga på engelska ;)

/Hanna ♥

med lina och viveka

Är hemma hos Viveka med Viveka och Lina. Vi har precis lagat lövbiff och pommes, mums! Lina fick ta hand om köttet, och vi var väl lite tveksamma om det skulle funka, men det blev verkligen gott och hennes mamma som är lärare i hemkunskap har lärt henne ett och annat! :)

Vad ska man göra en lördag kväll som denna?

då var det klart

130712-34 då var årets idol avgjort. Det blev Markus som vann tillslut! Stackars Erik, men det kommer nog gå bra för han iallafall :) Kommer lätt köpa hans skiva när den kommer ut!

Dåligt coolt, jag (nörden nr 1) var med i en idol tävling och skickade ett sms till idolgrejs, och jag vann, så Markus ringde upp mig :S helt mysko! Dåligt rädd jag blev, hahahaha!


Påfågel?

OMG finns inte ord för hur snygg erik är, namnet snyggerik passar verkligen som handen i handsken..♥
Det är verkligen en jämn final, markus är skit grym han med. Tycker båda är lika mycket värdiga att vinna.. Kan faktiskt inte säga vem som är bäst, men känns inte som om det spelar så jättestor roll vem som vinner egentligen, båda får ändå skivkontrakt, garanterat!

Hallå vad har Sanna Bråding på sig? Ser nästan ut som hon är utklädd till en påfågel och ska på maskerad, fattas bara lite mer färger på "klänningen" så skulle det kunna ha funkat att gå på maskerad..
Men smaken är som baken, delad!
 Nu måste jag upp till tv igen så att jag inte missar när erik och markus ska sjunga vinnar låten, ÅH!

ojojoj, vilken vinnarlåt, man blir ju nästan tårögd när man hör den..
Spännande att se vem som vinner, svårt att avgöra! Helst skulle jag vilja att det blev lika, men det kan ju tyvärr inte bli det någon måste vinna!

go for it!

Ännu en fredag, helgen kan inte börja så mycket bättre + att det är final på idol ikväll, woho!
Idag har jag vart hos Lotta och Ingela (min praktikplats), blev en lång dag. Från kvar över 9 till kvart över 4. Men det var ändå en otroligt skön dag :)
Tjejerna kommer nog hit och kollar på idol!
Jag är så trött så jag somnar närsomhelst, så ska nog gå och lägga mig i soffan och kolla om det är något roligt på tv.. Om jag ens hinner sätta på tv

--> ♥ <--