have a nice day, som man brukar säga på engelska, haha

130712-33 Hon är verkligen söt den tjejen, och det är så roligt att höra att hon inte bara består av skinn och ben längre, om man ska tro tidningen iallafall. Om jag fick byta liv med någon kändis så skulle hennes liv locka en aning!

kär i kärleken, går det?

Hur gör man för att släppa någon man tycker så oerhört mycket om? För samtidigt på något sätt så är det ju det sista man vill göra egentligen. Och hur ska man göra för att låta bli att tänka på den personen oavbrutet?.. Om någon har svar på det så vill jag gärna höra!


gulligt

130712-30 De stod och tittade på en stor, päronformad förlovningsring med en felfri diamant, stod det i tidningen. Hoppas verkligen det är sant, dom skulle verkligen vara supersöta tillsammans! I hope!

panncakes

åh va irriterande, skrev nyss värsta långa inlägget men glömde att spara den, vilken jävla klant jag är! Men sen skrev jag om det igen men då blev inte det sparat iallafal, så min blogg gör tydligen lite vad den vill, den kanske tillochmed lever.

vi fick sluta tidigare så jag hann med kvart i tolv tåget istället för att vänta till kvar i 2.. Visst jag kunde alltid ha tagit en titt in i någon affär och kollat efter något fint att köpa, men kändes inte sådär jättelockande när jag kunde komma hem två timmare tidigare. Och kläderna i affärerna börjar bli lite uttjatat eftersom man är där rätt mycket när man har håltimme eller lång lunch.

Skulle egentligen ha ätit lunch med pappa när jag kom hem men sen så sa han att det skulle bli på Arena och nej tack, usch fettigt och äckligt! Arena är en pizzeria för dom som inte vet! Har inte ätit där på år och dar! Men ingen skada skedd på mig för det!
 
Mormor kommer senare ikväll och ska laga panncakes till mig och min syster :)

Man säger inte JAG ÄLSKAR DIG om man verkligen inte menar det, för då tappar det sin status och orden får inte en sån speciell betydelse som det är tänkt!

I need you? ♥


fitta,fat en handgranat, rimmar ju nästan

mätt och belåten, mums!
det var så roligt så jag måste bara berätta det, fast det skulle ju såklart vara roligare om man såg det, för det blir liksom inte samma feeling annars ;) Jag spelade Eriks låt som han sjöng i fredags "crazy" och mamma fick för sig att dansa, det var det fulaste jag sätt, en blandning mellan stretching och sparkar typ :S undra hur man lyckas komma på allt egentligen, ska nog be mamma ge mig lite lektioner.. Det var en riktig uppvisning. Hoppas verkligen inte hon dansar så på fester, för då skäms jag! haha!
Men sen garvade vi åt det rejält när jag skulle ge mamma en repris på hennes "dans"


Snart är det dags att ta plats framför tv, först ett avsnitt av bonde söker fru, och sen lost! Men tillbaka till bonde söker fru. Flintskalliga gubben med glasögon (namnet har inte fastnat i huvudet) han ska liksom gifta sig till nyår, ojojoj! Good luck!

Åh jag blir så irriterad, jag har inte fått mina skolfoton än, ellerss det skadar inte sådär jättemycket, men vill ändå ha dom. Alla andra har fått dom för flera veckor sen. Det är typ för att jag var sjuk när alla andra tog så jag fick ta nytt, struligt var det iallafall!
nu ska jag kila iväg, bonde söker fru, here I come!



powerwalka..

Har vart ute och gått en långpromenad med Martybabe, länge sen man såg den tjejen. Så det var riktigt kul att se henne :)
Åh har haft värsta ont i magen hela dagen, skit jobbigt! Men lär ju gå över tills jag gifter mig som mamma alltid säger! 
Ikväll är det lost, fast det börjar bli lite små segt. Känns som om dom sätter in massa onödigt i serien som inte behövs och som bara gör en förvirrad.. :S
Nej nu ska jag ta och kila upp och hjälpa mamma med maten..



you are allways on my mind!

allt är inte alltid lätt

130712-29  Paris som förebild kanske? Stackars Britney, det är inte alltid lätt att vara känd! Men jag skulle inte vilja sitta i det där sätet efter henne iallafall.. Usch fy va äckligt!

tränat

Precis tränat innebandy, lite tråkigt eftersom vi bara var 8 spelare plus målisar, men bara att göra det bästa av det hela!
Vi gjorde massa konstiga övningar med en kille som heter Stefan, ojojoj.. det kändes rätt rejält i magen och ryggen, så kanske måste träna lite extra på det, fast jag var inte direkt ensam om att tycka det. hehe!


nyttigt och gott?

Finns det något godare och samtidigt nyttigt som läkerol? jovisst finns det nog godare, men båda i ett är nog svårslaget! Blue fruits är så god, pröva!
men undra egentligen om det är nyttigt? Det ska jag fundera på tills träningen börjar. Inte så bra för magen att äta för många iallafall.

Oj nu måste jag rusa för pappa väntar!


godmorgon

gud vad jag måste ha vart snabb idag,  är redan klar och pappa kommer kvar över.. Men jag måste borsta tänderna också och det tar sin lilla tid.



Tänker på dig oavrutet! ♥


godmorgon

Seeegt med en tidig tisdagsmorgon. Jag är jämt så trött på veckodagarna men inte på helgerna, och jag sover betydligt mycket mindre i helgen men ändå. lite mysko!

Idag var jag rätt snabb ovanligt nog, så nu är det faktiskt så att jag får vänta på pappa och inte tvärtom! känns bra..

Jag tänkte julpynta i mitt rum igår (pappa), eftersom jag inte kommer dit på en och en halv vecka sen, men det kändes så fel när det var så varmt ute och ingen snö, det får helt enkelt vänta en och en halv vecka till, eller det är redan lite julpynt i mitt rum, haha! Lite glitter som jag har på min hylla, har tejpat och hållt på som en galning för att få fast det så det är skit jobbigt att ta bort, men lite glitter året om gör en bara glad :)
och om man ska julpynta så måste man först ta en ordentlig städning och det är jag INTE speciellt bra på.. ;)
nu måste jag kila iväg och borsta tänderna! Simma lugnt och ta vara på dagen


filmer

♥  Casino Royale
♥  Djävulen bär prada. Har fortfarande inte sätt den, även fast jag typ säger att jag ska se den varje helg.
♥  The Holiday

Filmer som måste ses!


Prison break

ännu ett spännande avsnitt av prison break.. Alltid lika spännande..
Aj förlorade med 3-1, lite småsurt för dom var så mycket bättre.. men vad ska man göra om man inte kan få in pucken, inte alltid så lätt!
Imorgon har vi frisör hela dagen, så jag längtar.. Hoppas vi får göra långhårsuppsättningar eller klippa!



Det ska väl inte vara så svårt att glömma någon eller något, varför envisas det att sitta kvar, tycker så mycket om dig!
Kan inte få bort dig ur mitt huvud! You will always be there!


julklappar

Snart är det jul och det är bäst att man skriver en önskelista, så är det bara att hoppas att man får allt man önskar sig!

◊   Pengar
◊   Jennifer Lopez nya parfym (all out glam)
◊   Presentkort 

◊   En rosa digitalkamera
◊   Ögonskugga (HM) purble passion
◊   Tröja från HM med guldmönster, så söt!

◊   Skor
◊   Nessesär
◊   Tjocka strumpbyxor (svarta eller gråa)
◊   Underkläder


julshopping med Elin..

Åh vilken dag,  vi har haft det superkul jag och Elin, har hunnit med att handla julklappar till pappa, mamma, syster, Åsa och desire! så lite fattigare blev jag efter denna dag, men julafton är ju bara en gång om året så vad gör man inte för sina nära och kära! 

 men kändes lite småkonstigt att handla julklappar såhär tidigt, jag brukar oftas vara ute i sista minuten med dom flesta julklapparna, nu är jag nästan en måndag tidig:P och sen var det ju sommarvärme ute, eller 20 grader varmare så skulle det vart sommar!
Vi gick till en ny affär, URBAN OUTFITTER, vilken affär.. Så om jag får pengar i julklapp så lär det mesta gå dit..

nu ska jag ner till en kall ishall och kolla på AJ, hoppas dom vinner :)

usch fy..

åh Åke(min katt) kom precis in med en sork som han la i hallen när jag och Elin satt och åt frukost, usch fy! Men man är rätt van med det när man bor här ute på landet faktiskt, eftersom det händer rätt ofta.
så nu är inte stackars Åke omtyckt av Elin längre..
Elin säger att jag är den blondaste människan hon känner, men hallå vadå? jag är väl inte blond någonstans?;) Vad hon snackar den tjejen!
Snart bär det av till sthlm.

du gör mig galen och jobbigare kommer det bli!

julshopping med Elin imorgon

Åh vilken dag, Jag och Elin har både hunnit med att åka fyrhjuling och att bada, Marcus och Emil kom och gjorde oss sällskap :)
 
Ifredags var jag på bilmässan i älvsjö med pappa, min syster och hennes kompis..  Man fick ta såna som skyddar dragkroken. Det stod på en skylt "ta några kulskydd" min syster och hennes kompis tog två stycken och gav dom till pappa, -Pappa här har du skydd till kulorna! Gud vad allt kan missuppfattas, inte alltid lätt att vara liten och oerfaren! Men man fick något att garva åt det var härlig, för annars så var väl bilmässan inte sådär jättekul. Men det var grymma bilar, pappa sa att jag skulle få en sån när jag fyllde 18, haha säkert, mycket snack,  liten verkstad!
Nu ska jag och Elin sova så att vi orkar upp och gå en hel dag på stan imorgon, mycket ska göras!

GOD NATT!


Underbart...

Är med Elin, hon har precis fixat om lite i min blogg den sötnosen! Det är hennes grej, jag tycker hon ska öppna Elin´s bloggomgörning, och ta betalt, men det tyckte hon inte den nörden, tjäna lite extra pengar liksom.
Nu ska vi snart käka sen tänkte vi köra lite fyrhjuling sen bada och tillslut avsluta kvällen med en film och lite godis, kan en söndag bli bättre? Det tror jag inte!

Idag hade vi innabandymatch mot tälje, vi torskade med 13-2. PINSAMT! men dom är riktigt grymma!
Sen så åkte jag och pappsen ner till ishallen och kollade på a-laget som vann med 5-2 tillslut :) så lite stolt blev man ju faktiskt! Sen så gick jag och mötte Elin vid tåget, för hon hittar ju inte i STORA Gnesta!

Imorgon har vi studiedag, riktigt skönt! Jag ska till stan med Elin och julshoppa :) 
Åh nu luktar det mat i hela huset, så om jag känner efter så kurrar det faktiskt i magen.


 


godmorgon!

segt efter gårdagen, var på the wave, var inte så speciellt kul, så vi drog hem vid halv 1.. Skulle hellre vart hemma nästan, nej nu låter jag tråkig. Men jag, maija och Klara hade det riktigt kul tillsammans iallafall :)

Snart ska jag till södertälje och spela innebandymatch. Har precis börjat så det är min första! Ska bli riktigt kul!


supersnygga Wentworth Miller!

130712-26    130712-25   130712-27 Kan man bli snyggare? Det tror jag inte...

nyvaken och en härlig lördag framför mig..

Nu ska jag gå och byta om till lite varma kläder, har ju några kalla timmar framför mig i ishallen snart..
Have a nice day!

Erik e kung!

åh vilken lyckad fredagkväll, Erik och Marcus är vidare, fy fan va skönt, var riktigt nervöst där ett tag..
Erik är sååå KUNG! Hoppas han vinner hela skiten! Det är han verkligen värd!
Imorgon ska jag kolla på Maijas hockeymatch, hon är ett riktigt hockeyproffs den bruden, är så stolt över henne! :) Sen ska jag slinga maijas hår och fixa lite, sen så ska vi till the wave i sthlm på kvällen, city light tema, yeah!

Ojojoj kvällen som nyss kändes så bra fick ett helt annat slut än vad man hade tänkte sig, fy fan va jag garvar! Men sånt kan hända alla, I know! Men nu är det sovdags, hade en lång och slitsam dag i skolan så jag behöver verkligen sömn, GODNATT!

precis kommit hem..

Åh puh, jag gick hela vägen hem till pappa, och det är riktigt långt, så känner mig duktig nu!

Igår var jag på ikea med mamsen och mats, Fy fan va jag hatar ikea, finns nog ingen värre affär, men det var kul iallafall för jag hittade precis allt det vi skulle ha. jag ska göra om i mitt rum.. Allt blir nästan helt nytt :)

Idag iskolan så hade vi estetisk verksamhet, det var en rolig lektion idag, vi skulle ut och fotografera varandra sen så skulle vi göra ansikten av lera..
Sen när vi slutade gick jag och Elin en promenad ner till stan för hon skulle köpa en dricka, sen var det bara att vänta på tåget i 1 timme och 45 minuter.
Sen gick jag och mamma och kollade på tapeter till mitt rum, vi hittade många fina, men jag sa att mamma fick välja mellan två, för jag kunde inte bestämma mig.. Sen gick jag och storhandlade mat åt pappa,  jag är bara för gullig!

Så nu sitter jag här och längtar tills jag får mat, ellerss det lär ju bli så att det är jag som får göra maten idag eftersom pappa skulle och träna.. ska visa hur duktig jag är och laga köttbullar och makkisar.. Hehe!


Vilken underbar dag..

Åh kolla bara ut, regn, regn, regn, och lite blåst! Kan än tisdag bli bättre?
Har haft frisör i skolan idag, woho! Vi fick göra en långhårsuppsättning, riktigt kul!
Nu sitter jag här med matteboken uppslagen och försöker få lite matte gjort, men lite svårt att tänka matte när jag har så mycket annat i skallen just nu..  Men bara hoppas att det går bra imorgon på mitt matteprov, känns lite sådär just nu, inte direkt laddad för ett matteprov.

Snart ska jag träna innebandy, det är verkligen superkul, körde inte på hela förra veckan därför att jag var sjuk, så nu längtar jag verkligen! Skönt att få springa lite och tänka på annat än allt plugg faktiskt!


På måndag har vi studiedag så jag och sötnosen Elin ska upp till stan och handla dom första julklapparna hade vi tänkt! åh vilken rolig måndag det kommer bli :) Så hon kommer till mig på söndag och då ska vi ha en mysig söndagskväll med film, godis och bubbelpool... Kan knappt vänta!

lalala...

åh hittade en jättefin klänning idag på hm, I like! Precis en sån jag ville ha!
Nu försöker jag skriva en uppsatts på engelska, går lite små trögt, engelska är inte min starka sida.. Sen så måste jag skriva en dikt också, jag som är så grymt bra på det, HÖ! fråga Maija ;)

Men men, snart ska jag käka sen ska jag ner till ishallen och kolla på hockey med lindisen! :)

............

Lev på ditt skitsnack för jag bryr mig inte!


hemma hos maddie :)

har precis fikat lite, mums!
nu sitter jag här med madde och försöker förklara hur man använder blogg, den sötnosen kan inte mycket ;) men hon är ändå såååå underbar den tösen!
Ja vad ska man göra denna soliga söndagkväll egentligen, öööööö!
Måste nog tyvärr ta fram skolböckerna och få lite plugg gjort, puh!

tjoolahopp, hälsar på min skönaste töss´s blogg ;)  yeha right!! den duger :) hennes tankar gör mig lessen, men jag finns alltid här för min sköna, vi snaaaackar! Glöm allt, du har ju mig ;)
Take care, i hope you know i always will be here for you, my honey <3

// Madelene Svensson £


Vad ska man tro egentligen?

Åh ännu en söndagsmorgon, söndagar är nog det tråkigaste som finns...

Igår var jag hos Madde på tjejmiddag, hon fyllde 17 :) Det var en rätt okej kväll, jag och marty drog hem rätt tidigt.. Jag var väl inte direkt på humör för något, vilket nog alla märkte, så kändes inte som om jag hade så mycket där att göra egentligen :/
Jag förstår inte hur man kan snacka så jävla mycket skit som vissa gör, vad är poängen? Jag blev så jävla besviken igår, visste inte om jag skulle skratta eller gråta.. Men det sved rejält!
Allt som du sagt till mig känns som en jävla lögn, precis som du ljugit mig rakt upp i ansiktet..
Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro längre, men allt är värdelöst!

jag kommer aldrig mer lita på ett ord som du säger. Jag har människor i mitt liv som jag kan lita på och aldrig känna mig ensam med. Och du kommer nog aldrig mer räknas till en av dem tyvärr.

Men det jobbigaste är att jag tycker så förbaskat mycket om dig så du anar inte, det kommer nog aldrig släppa!
 Jag förväntar mig inget av dig längre, för det känns meningslöst att hoppas och hoppas på inget!

chill med Maija

Åh vilken kväll, bio och mat! Nu är jag med maija, vi har precis käkat ett berg med kinderägg, att något kan vara så gott, konstigt!
Vi var så snälla och bjöd maija på bio och mat, eftersom hon faktiskt har fyllt år så måste man ju vara lite snäll :) sen fick hon ett underbart fint häfte "boken om maija" ett minne för livet!

Imorgon ska jag på tjejmiddag hos madde, men innan ska jag nog kolla på innebandymatch tror jag!

Känner mig på ritkigt bra humör idag faktiskt, vilket jag inte gjort på länge! riktigt kul!
Men nu ska jag och maija muppa oss lite mer än vad vi brukar, sov så gott alla!


130712-23 Bättre vän kan man inte ha!

Livet e inte alltid som en dans

Woho, bonde söker fru på tv, hahaha så jävla skönt program! ;) Ska nog kila iväg och kolla lite på det nu..

Livet känns lite bättre just för stunden, riktigt skönt! Men du finns fortfarande i mina tankar, försöker att inte tänka så mycket på det men det är grymt svårt att låta bli..

Imorgon ska jag nog till skolan, längtar men samtidigt orkar jag inte..

Mina vänner är något av det bästa, tack för att ni finns! <3

Hoppas, hoppas, hoppas...

Åh vad gör man när det absolut inte finns något att göra och allt skiter sig? Har redan hunnit med att kolla på två filmer, Raise your voice och Unfaitful..
Imorgon fyller Maija år, underbara Maija som får allt att låta så enkelt.. Den tjejen är min guldklimp, skulle aldrig klara mig utan henne. Har så sjukt roligt med henne, sån humör vi har tjejen, och jag kan verkligen berätta allt för dig, du lyssnar och kommer med dom perfekta svaren, skulle verkligen vilja ha dig här nu så att du kan säga vad jag ska göra, för jag blir gaaaaalen!!!

Tycker så grymt mycket om dig och du är en av min bästa vänner och det kommer du alltid att vara! Bättre vän finns inte! You are my everything! ♥

Och på lördag fyller Madde min barndomsvän år, ska till henne på middag :) Hon är helt underbar den tjejen! Kommer aldrig glömma Åland! vilken resa och va vi hade kul...:) Tycker så mycket om dig, du stöttar och hjälper mig alltid!


Ikväll är det lost och Oc, svårt att välja vilket man kollar på, skulle hellre kolla på Oc men det är ju så att vi inte har 5:an hos mamsen så jag kollar på lost och sen kollar jag på Oc hos Viveka! Den sötnosen spelar in alla avsnitt, mums! :P





 Supersöta Micha Barton

nyvaken och febrig

   

Åh jag som hade hoppats att febern skulle gå över men inte det inte..
Vilken natt det blev, sov nog högst 2 timmar tror jag. Det var för mycket i skallen för att kunna tänka på något annat än det..

Men drömmen i natt kändes så verklig, och jag hoppades verkligen att det skulle vara så tills jag vaknade, men tyvärr så var jag tvungen att komma tillbaka till verkligheten igen. Åh jag skulle ha sovit resten av dagen så skulle ju allt vara bra, i drömmen iallafall!

finns inte ord för hur tråkigt och piss jag mår, men vad ska jag skriva, spelar ingen roll hur mycket jag skriver att jag tycker om dig eller saknar dig egentligen, för det vet jag att du redan vet.. Och det gör så ont att jag vet att det inte spelar någon roll hur mycket jag skriver det för det är typ kört!
Jag är verkligen inte en sån person som ger upp i första taget, jag vill verkligen ha allt som jag vill ha! Jag fick dig att träffa mig igen och det kändes så bra, tyckte jag! Och jag ville verkligen ta chansen och visa hur grymt mycket jag tyckte om dig, men det var till ingen nytta alls, jag vet att man inte kan bestämma över sina känslor, även fast jag ibland önskade det, för om man kunde göra det så skulle jag ha gjort det för länge, länge sen! Men för första gången känner jag att det är lika bra att ge upp på något sätt, för hur mycket jag än hoppas och vill att det ska bli så att vi träffas så kommer det inte hjälpa, det är upp till dig och dina känslor, och dina känslor räcker tyvärr inte till för oss
Men jag hoppas att dina känslor ändrar sig och att du märker att du faktiskt tycker om lilla mig.. För jag behöver verkligen dig, känns inte som om jag orkar annars.. Fy fan va piss det är att må som jag gör, trodde verkligen inte att en kille kunde få mig att må såhär, helt jävla nerkärad!

Det ändå jag vill är att träffa dig just nu, att du ska säga att allt har blivit fel och att du visst tycker om mig, att jag har missuppfattat allt..

Om det fanns något i hela världen som kunde få dina känslor att ändra sig så skulle jag fixa det, iallafall göra ett försök, om du någonsin tvivlat på mina känslor för dig så förstår du nog ganska fort nu att jag menar det och det inte bara är något skit som jag skriver för att försöka få allt att bli bra..
Jag har nog tyckt om dig ändå sen jag såg dig somras, vilken syn!
Fast jag har bara inte fattat det fören jag inte hade det längre, men vill ha det man inte kan få, när man har det vill man inte ha det, och sen efter när man inte har det fattar man att man hade det bästa man kunde få, det stämmer in så bra.. Och sen kan man inte få det igen, och det svider och suger!

Jag är så oerhört ledsen för allt, jag gjorde inte bara ett misstag, allt är ett misstag och som jag ångrar mer än något annat.. Och jag vet att ett lite mesig förlåt inte är tillräckligt för det jag gjort.. Men förlåt!
Men det ändå jag vill egentligen är att du ska ha det bra, och jag får respektera om det är så att du har det bra som det är nu.. även fast det inte kommer bli lätt...
Det känns som om vi alltid sen vi träffats har vart för mycket för varandra, alltid något extra mellan oss.. Vi kanske inte är gjorde för varandra, men vi ville verkligen ge det en chans, men om vi är kompisar så är det verkligen bra det, eftersom jag har vart en sån idiot så ska jag väl bara vara glad att du ens snackar med mig och gav mig en ny chans när jag hade behandlat dig som skit.
Så jag är mer än gärna din kompis och har väl tur som ens är det.... Du är helt underbar! Trodde inte att det fanns människor som dig, du har verkligen fått mig att inse vad kärlek är, och hur det känns när kärlek suger.






sovdags!

Vilket höjdardag det vart idag, mitt livs bästa dag! eller inte! finns nog inte ett ändå possitivt med denna dag, allt har verkligen sugit! och så har jag feber.
Kollade på ugly betty nyss, go for it babe!
Sämre dagar får man helt enkelt leta efter...


Att bli älskad av någon är lätt
Att älska någon är inte lika lätt
Du tror att du älskar den du blir älskad av
Men man ger upp hoppet som mest när man verkligen
älskar någon...


             
Tycker om dig så enormt mycket, dina vackra mörka ögon gör mig tokig! 

Why?

Jag vet inte vad jag ska göra längre, tycker så sjukt mycket om dig, så du anar inte... Jag hade dig men jag fattade aldrig hur mycket du betydde för mig, inte förs nu!
Jag skulle göra vadsomhelst för att få ha dig hos mig, precis vad som helst!
Du kommer alltid betyda så himla mycket för mig, det har du gjort ändå sen i somras!
Kommer alltid tycka om dig, du kommer alltid vara det där lilla extra och jag var så glad för att vi träffades igen, men det blev inte så långvarigt.. Trodde verkligen att det var något, från bådas håll, men jag hade fel. jag var så glad för att du ville träffa mig igen och gissa vad som var mitt samtalsämne varje dag? Tror alla märkte hur glad jag var och hur sjukt mycket jag tyckte om dig. Tillochmed mamma sa att jag var så glad nuförtiden. Men nu finns det inte så mycket att vara glad för längre..
Men man får smaka på sin egna medicin sägs det..
Jag förstår hur du kände och jag behandlade dig som skit, men jag var dum och en sån jävla mes och vågade inte satsa på något i livet, du hade rätt! Men jag gjorde mitt livs misstag och det kommer sitta i länge, du anar inte hur mycket jag hatar mig för det jag gjort!
Jag tycker verkligen så sjukt mycket om dig, och de kommer jag alltid att göra, du kommer alltid betyda något extra för mig och det kommer svida rejält när du träffar någon annan för jag kommer nog alltid tycka om dig och vilja ha dig, men jag får acceptera att det inte är besvarat. Och det gör så förbaskat ont och jag vill verkligen inte att det ska vara såhär.. Vill vara hos dig nu och bara ligga i soffan och ha det mysigt precis som förut..

du är helt underbar, jag har inte träffat någon som dig, och känslorna jag har för dig är verkligen äkta..
Jag gav dig en chans att visa för mig vem du var, och du gjorde verkligen det, du var en helt annan person än den alla snackade om..
Kommer aldrig glömma denhär sommaren, den bästa någonsin! Sommaren och allt som har hänt i sommar kommer alltid vara ett minne. Något som jag verkligen vill tillbaka till mer än något annat...

Kan inte tänka på något annat än dig, kommer bli en sömnlös natt helt klart..

Hanna!

Tycker om dig!

Åh jobbigt läge, har typ feber och känner mig helt mosig!

Du är underbar, undra om du vet det. Ibland önskar man att man kunde vrida tillbaka tiden. Finns inget annat jag vill mer än det just nu! För ibland får man bara en chans här i livet, jag har verkligen lärt mig att ta vara på det, hoppas det inte är försent! Tycker verkligen om dig, helt galet mycket!

OMG, finns inte ord för vad jag garvar

Hahahaha, aboooo! dagens roligaste har jag precis hört! :P

Det kändes så seriöst, det var något speciellt, jag tror jag tycker om dig! Haha!
Shit efter en kväll kan man väl inte känna så... Det var ju bara ett strul (handlar inte om mig) Och det roliga var att jag sa det till tjejen att han typ trodde sååå..... Våldskul!

Godnatt, dags för att sova sin skönhetssömn så att man är pigg och fräsch för en nya vecka!

Farsdag!

130712-18                 130712-17  Så sööööööta, lite tråkigt att dom inte är tillsammans längre! Ellersss inte enligt skvallertidningarna iallafal, båda har ju typ träffat nya. Dom var lätt det sötaste paret!


                Woho pappa vann 25 spänn på trisslotten, var inte så mycket att dela på tyckte jag så han fick behålla pengarna för sig själv.... Det är ju trotts allt farsdag idag :)

Imorgon är det plugget, lite surt eftersom vi bara har två lektioner imorgon, en på morgonen och en vid typ 2..  Sen har jag utvecklingssamtal, riktigt fun!

Åh juste, fy fan va jag garvade! hörde världens roligaste grej nyss... Men skulle så gärna dela med mig av det roliga men jag fick verkligen inte skriva det här, lite privat! lite små tråkigt men vad ska man göra..

partypoopern ellerhur? hahaha!

hahaha vilken partypooper du är, du vet vem! våldskul!

Har precis vart i ishallen och kollat på a-laget, yes dom vann med 4-2, härligt jobbat grabbar!
Snart ska vi äta gudomligt god mat (förrätt, varmrätt och efterrätt) och vara lite social med pappsen, det är ju faktiskt farsdag idag :) har köpt en trisslott och en nobless ask! Hoppas han vinner på trissen för då lovade han att vi skulle dela lika.


Kate Bosworth

                 130712-16                       130712-11                                 130712-9                 130712-10                                                                 130712-12
130712-13                                130712-15                        130712-14                    

Supersöta Kate Bosworth, I like!

Chad Michael Murray

130712-8 Åh vilken hottie, så sjukt snygg i one tree hill..

Nyvaken och på så bra humör för det är en efterlängtad lördag:)
Åh värsta regn och blåsvädret ute, brr! en riktig höst.. ska nog ta och gå en promenad med Hector, om jag orkar.


Och får ju inte glömma farsdag imorgon, ska köpa något riktigt fint till min pappa :) det är han värd!

Matthew McConaughey

130712-7Usch fy kolla så han ser ut,  man börjar ju undra vad han håller på med, skärpning! Ser förjävligt ut! Matthew McConaughey som annars är rätt fräsch

Halvsover

Åh gud va skönt att Cissi åkte, blev lite nervös där, Erik kunde ju likagärna ha gjort det, lika otippat som när Danny åkte så.
Fredagen har vart riktigt skön och lugnt, träffade Vic ett tag men han var tvungen att dra rätt tidigt.. Lite tråkigt fakiskt
Åh imorgon är det lördag, läääängtar!


Åh pappa råkade klämma våran hunds svans i bilen häromdagen, nu är han skit rädd för att åka bil den stackarn..

 
Har precis kollat på legally blonde 2 med Reese Witherspoon, vilken film.. Hon är stört skön den pinglan


                                       
              



allt e segt


Åh va jag har tråkigt just nu, sitter bara och väntar på bättre tider, det går segt när man har tråkigt.
Därför skriver jag har, har typ gjort det 3 ggr redan idag ;) haha!

Skönt med helg


Erik

130712-6 Ikväll är det IDOL, längtar! Håller tummarna för dig Erik

Lindsay

130712-4   Grymt söt tjej  130712-5

Äter godis

Precis kommit hem från plugget, åkte med farmor hem. Riktigt rolig och skön dag idag :)  Just nu sitter jag och äter upp min pappas godis, fy skäms!
ska träffa Victor ikväll :) längtar! + att det är idol ikväll, ett måste.. Erik är sååååå snygg! HAHA!
Johan eller Cissi borde åka, blev så besviken förra gången när Danny fick åka hem, trodde det var ett skämt. men men!





  

britney

britney Britney då    britney Britney nu, är sig lik som förr, skönt att se!

precis tränat innebandy

Puh det var en jobbig men skön träning idag, men lite tråkigt eftersom vi bara var 11 stycken.
Nu är det innebandyn som gäller, var lite hockey där ett tag, men har lagt proffskarriären på hyllan just nu,  får skita i mina NHL planer. Haha! nej men ärligtalat så var det nog aldrig riktigt min grej.  Men det var kul att testa iallafall..

Gud vilket lent ansikte jag har nu Elin, hälsa din mamma att masken var skit bra! :)


 

Reese Witherspoon och  Ryan Phillippe ska nu skilja sig efter 7 år tillsammans, likaså Britney Spears och  Kevin Federline.  Fast att dom skiljer sig tycker jag är rätt, tycker synd om Britney.


Hemma hos Elin

Jag är hemma hos Elin och hon har precis hjälpt mig fixa denna blogg, om man nu kan kalla det hjälp :P Vi har också hunnit med att käka helt underbart goda bullar, mums!
Snart ska vi ta och vara lite duktiga och göra lite läxa!