snacka om en hög grads otur!

Ojoj igår var verkligen en mardrömdag! Hur kan all otur komma på ett och samma tillfället. Men det går tydligen. Det fick jag begräftat igår, bokstavligen!

Dagen började med att jag försov mig så var tvungen att skynda mig för att hinna, men väl framme i skolan så var det inget mer med det. Men bara att börja dagen på det sättet säger ju sin sak.
Sen i matsalen så spillde jag mjölk på min tröja, suck! Men som tur va så fanns det en extra i min väska. Lite tur i allt det hela. Men sen så får jag åka direkt till träningen från skolan därför att vi hade öppethus och vi slutade sent. Men väl framme på innebandyn så finns ju självklart inga skor i min väska, så uppenbart egentligen! Så stackars mamma får komma upp igen. Sen väl på träningen så snubblar jag ju självklart och skrapar upp både knän och armar. Och tro mig det sved!
Sen kunde jag inte träna mer, fast det handlade inte att jag ramlade utan om att jag hade ont i min hals. Och sen väl hemma så var väl egentligen det bästa för mig som haft en sånhärdag att gå och lägga sig men nejdå! Jag var så hungrig så var ju tvungen att äta lite. Och trot eller ej, när jag ska ta fram mjölken ut kylskåpet så vad händer? jo jag tappar mjölken! Asså fy fan vad jag bara ville försvinna just då! Hur kan man ha så mycket otur på en och samma dag? Men shit happens!

Nej nu ska jag kila, promenad på listan!
Bye!


Bra musik från övervåningen!

"Om man skulle få redan på att en kille man träffat blivit bög så skulle det ungefär kännas som att äta mat med lök i. Man visste det inte innan utan fick reda på det i efterhand. Men man njöt av stunden"
Någon som förstår min poäng? Hahaha!

Igår var jag och Madde plus våra familjer på bio. Fast jag och Madde såg Allt om min buske medan dom såg Götakanal 2..
Visst var det en sevärd film, men något att rekomendera? tveksamt! Men jag kan ju avslöja att det var naturlig hårlighet i denna film. Så till dom som gillar sånt kan jag rekomendera filmen.

När jag och Madde skulle gå in på Willys och köpa lite candy så tänkte ju såklart inte jag på att jag håller ett äpple i handen. Men försent att göra något åt det väl inne i affären. Madde tyckte jag skulle ta med mig det till kassan och säga att jag hade med mig det. Jovisst att det skulle funka. Precis som om någon skulle plocka på sig så mycket den kunde bära och gå fram till kassan och säga "Jag hade med mig det här hemmifrån" lycka till att bli trodd!
Aja det slutade iallafall med att jag fick lägga ifrån mig äpple, suck!
Men det blev tillslut en lyckad dag med bio och god mat på Medusa med min barndomsvän <3

Nu ska jag vara lite social med Viveka!
Bye!

Brownies, något extra!

Gud så gott med brownies. Jag hade inte direkt några förväntningar om en påsblandning från kungsörnen. Men var faktiskt riktigt gott och dessutom riktigt enkelt att fixa. Något att testa helt klart!

Update: Skapligt pinsamt idag. Jag skulle köpa Martinas födelsedagspresent från oss tjejer! Vad kan jag tyvärr inte avslöja än eftersom hon inte har fyllt än, men lovar att tala om det senare!
Men värre affär kan man inte gå in i och framstå som en idiot! Haha!
Sen efter skolan så gick jag och Maija och fikade medan vi väntade på tåget. Riktigt gott och vad vi slog till, tjockade oss riktigt ordentligt! Men det var vi värda för sen när vi kom hem så gick vi en lååång promenad. Så roligt man har med den tjejen går inte att förklara. Hon är verkligen något extra! ("V")

Nej nu ska jag kila upp och kolla hur det går med mina brownies! Mycket sötsaker idag. Men äsch man lever bara en gång så man får ta och njuta av livets goda!

Simma lugnt!

äsch då! shit happens!

pigg och fräsch, skulle inte tro det va..
Hur kan allt ändras från ena stunden till den andra? Fast något ljus i allt det mörka är ju ändå att det är snö ute, fast samtidigt som jag vill ha snö så vill jag minst likamycket att den ska försvinna så det blir varmt någongång! Är så less på alla dessa tjocka kläder hit och dit. Sol och bad, ja det vill jag ha! Det skulle vara schysst om någon kunde fixa det..

Nej nu ska jag ner och fråga om jag får vara med och lira rally, trot eller ej, men jag vann faktiskt sist!

God natt!


rekord i fulhet, helt klart!

 En trist start på ännu en skolvecka! Det är illa att vara skoltrött redan nu.  Varför är måndagar alltid så sega och tråkiga?
Och kul, imorgon går jag till 5, suck! Det är ju helt sjukt. Hur ska man orka vara i skolan från halv 9 till 5. fårse hur det blir med den saken.

Idag käkade vi på Nancy´s. Hon som satt mittemot oss var nog den fulaste människan jag någonsin sätt, och jag säger bara det. Stackars unge!
Nej va dum jag lät. Hon är säkert en underbarbar mamma :P

Ha det bra!

love letter?



Änuu en söndag, fast nu kan jag faktiskt inte ta och säga att det är en trist och grå sådan.. Det är faktiskt vitt och fint ute, och rätt mycket för den delen också! Fast känns som om vintern skulle ha kommit för någon månad sen, men bättre sent än aldrig sägs det väl? Fast nu vill jag ha vår och sommar!
Tanken på att få slippa en tjock jacka klistrad runt kroppen känns rätt lockande..  Och istället ersätta den med en fin vårjacka!
Gud vad jag vill ha sommar!

Vad ska man ta och göra idag, fick nyss reda på att träningen är flyttad till onsdag. Jag som var laddad för lite fotboll. Fast planen lär ju vara igensnöad så skulle nog ha blivit lite svårt.
Kanske kan bli årets första pulka åk?


kanske ett dopp i snön skulle kunna vara möjligt?

130712-62 Söt som socker, javisst! Bättre tjej får man helt klart leta efter. Kompisar sen vaggan! ("v")

Åh vilka sega människor jag har i min omgivning, suck!
Snart dags för ett efterlängtat bubbelbad, om dom bara kunde ta och dyka upp.

Bye!

Hur bär man sig åt?

Gud jag tar verkligen rekord i klantighet, suck! Det är inte alltid lätt när allt är svårt!
Asså vurpan jag gjorde idag var verkligen en sån där klassisk vurpa som ingen vill råka ut för, en sån man ibland kan få se skådespelarna i filmer göra, så självklart skulle väl även jag göra en, så typsikt!. Otur dras nog till mig på något konstigt vis. Eller jag dras till otur kanske man säger =P
Men det var iallafall såhär. Jag och Pappa skulle gå till mataffären och jag småsprang över ett övergångsställe för att hinna ikapp pappa och hinna över innan bilarna kom. Och det var då det hände.
Jag flög säkert en meter upp i luften och hamnade rakt ner på rumpan. Och inte nog med det, det var ju nere i Gnesta också. Snacka om dålig tajming!
Fast lite tur var det ju ändå att det inte kom så mycket bilar och människor förbi just då.
Men varför alltid mig av alla människor?

Idag var jag på min APU, det var en rätt seg och lång dag. Kom nyss hem. Men ändå så himla mycket skönare än plugget!

Vad är planerna för kvällen?


Det är inte lätt när allt är svårt

Idag var jag och Linnsan hemma hos Elin och fick vårt efterlängtade fika. Jag åt tillochmed kladdkaka, låter helt omöjligt och jag förstår att det är svårt att tro eftersom jag aldrig har varit speciellt förtjust i det. Men det smakade faktiskt helt okej, inte alls så äckligt som jag hade förväntat mig. Duktigt Hanna. Jag ska faktiskt ta mig i kragen och börja äta lite mer mat.

När vi satt och fikade idag så kom vi in på samtalsämnet döden, låter hemsk men så var inte läget. Vi pratatde om hundar. Och Elin sa att hennes hund Mollsan är så gammal så hon lever nog inte så länge till. Sen började vi snacka om hur man avlivade djuren. Då kläckte ljushuvudet Elin ur sig "Spelaroll hur man dör egentligen, alla ska ju ändå dö på något sätt" Vadå, precis som om det skulle vara samma sak att dö av gammal ålder som att bli mördad när man är 17, öööööööö det var nog inte så mycket hjärna i det svaret ..

Smack that, smack that.... and so on! Dom orden har ekat i mitt huvud hela dagen. Tack Elin, suck! =P

Nej nu ska jag ta och kila ner till käket och rota igenom alla skåp i jakt efter godis och sen sätta mig vid tv:en. Kan ju hända att någon bra film visas! Hoppas!
Bye!


making fun

Vi satt och snackade vid matbordet då jag säger till min syster att hon ska säga en lång mening(därför att det låter så roligt när hon använder, typ, så och ba i varannat ord) Säg något långt. "En planka på 5 meter, eller vadå?" haha!

Fy fan vad jag och Elin sög på svenskan idag. Vi håller på med ordklasser i svenskan just för tillfället. Det är ruggigt boring. Vi chansade nog på mer än hälften av alla frågor skulle jag tro. Och det är illa!
Idag fyller Elin år :) Grattis ännu en gång handsome!
Jag och Linnsan ska till henne imorgon på fika, undra vad som bjuds på!

 När jag saknar dig förmycket ska jag ta fram mitt halsband med dig i :)
Nej nu måste jag ta och packa min väska till pappa och min träningsväska till innebandyn, eftersom jag inte kommer hem imorgon efter skolan.
Have a nice evening!

ljusare tider

Skön start på ännu en plågsam skolvecka, eller så illa är det nog inte. Men det känns inte så lockande att gå upp på morgonen när det är så varmt och skönt i sängen, men vad gör man inte för att att träffa alla glada prickar i skolan? Fast varje fredag har vi APU nu så det är chill..
Jag och Camilla hade så boring idag på idrotten. Vi "körde" basket vilket vi alltid gör, börjar bli en aning uttjatat. Men det tycker visst inte läraren bara för att han älskar basket, suck! Så jag och Camilla gjorde en liten hejaklacksramsa som vi körde när vi gjorde mål vilket var väldigt sällan så dansen blev inte så utnyttjad direkt, vilket kanske var tur det. Men vi hade riktigt roligt jag och Camilla. Hon är förrolig den tjejen! Något av det bästa helt klart!

Snart fyller Martina 18, vad ska man ta och köpa till en som fyller 18? har verkligen ingen aning så uppskattar tips.

Snart är det dags för idrottsgalan, det är ett måste!
Bye!

/Hanna

Bara hostar och nyser!

Det är illa att vara förkyld just nu, det vill liksom aldrig släppa. Och det är riktigt tråkigt att inte kunna träna vilket jag inte gjort på ett bra tag nu, segt!

Update:Igår var jag hemma från min apu eftersom jag var lite små krasslig så kom jag framtill att det var likabra att stanna hemma och tycka synd om mig själv och kolla på en film, men dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig frånbörjan, nej jag hann precis sätta på en film och göra lite frukost när pappa ringde och frågade om jag ville följa med till djursjukhuset, för Atlas hade gjort illa sig i sin tass. Och vad gör man inte för våra älskade djur? Så självklart kunde jag inte annat än att säga ja! Så det bar av till södra djursjukhuset som ligger i sthlm. Vi var kanske där vid kvart, tjugo över 11. Och vi hade bara akuttid och fick sitta och vänta i evigheter. Tror aldrig jag har haft så tråkigt i hela mitt liv. Vilken plats på hela jorden skulle uppskattas mer än detta sjukhus! Men som tur var så var det inte så illa med Atlas, något bra i allt det hela! Vi kom inte därifrån förren runt 5 skulle jag tro. Har aldrig vart så raslös och uttråkad i hela mitt liv, tro mig!
Sen åkte vi förbi heron city en snabbis för att kolla in media market. Pappa köpte en Xbox och jag hittade en ny mobiltelefon som jag ska köpa :) så lite tur var det att vi åkte till stockholm trots allt!

Idag har jag, pappa och mamma vart i Södertälje på trafikskolan. Vi har suttit på en tre timmars lång föreläsning! Och det var inte så speciellt intressant för den delen heller. Men nu får jag iallafall ge mig ut på vägarna och köra. Stackars pappa och mamma! Och gubben som hade försläsningen pratade så tyst och var så ointressant så att jag nästan somnade. Och han som snackade om att man inte skulle köra bil om man var trött. Hur skulle man då komma hem? bra fråga!
Nej nu ska jag kila, Maija kom precis :)
Bye!


Sometimes

åh vilken seg dag. regn och ännu mer regn. Jag som hade tänkt ta och gå en lite kvällspromenad med hundarna men det var inte lika lockande när man kollade ut genom fönstret som innan! Så det blev några timmar framför soffan. Vi kollade på Man on fire. Den var riktigt lång och riktigt bra, kollade precis klart på slutet.Usch vilket hemskt slut! Men tycker det är bra att alla filmer inte slutar med att man lever lyckliga i alla sina dagar! Eftersom 4 av 5 filmer faktiskt gör det så är det ju bra att det finns filmer som sticker ut ur mångden liksom.

Nu ska jag kila ner och hämta mitt vaseline och min hand lotion, vad vore jag utan det? Det är två saker jag aldrig skulle klara mig utan. visst kanske hand lotion, men mitt vaseline, tveksamt!

God natt!


               


/Hanna


tråk

en helt vanlig söndag, grå och trist! Vädret suger verkligen, fast det gör det mesta så vad spelar det för roll! suck!

Now I know!

Hej tomtegubbar slår i glasen och låt oss lustiga vara, å en slankan dit å slankan ner i diket. Inte riktigt va?

Idag har det verkligen varit en lugn och oerhört seg dag!
Linda sov hos mig igår till idag, så imorse när vi vaknade gled vi ner i bubbelpoolen, sen gick vi in till gnesta. Sen så skjutsade Lindas mamma mig till Madde och så hängde jag där några timmar eftersom pappa var på Ikea och jag inte hade någon nyckel hem. Vi hade det riktigt mysigt med godis och film! :)
Sen kom Maija hit och vi hade det så roligt som bara vi kan ha! Undra om någon kan förstå sig på våran konsiga humor, den är allt lite udda, men vi har förjävla kul tillsammans jag och den där tjejen!
Vi blev så sugna på godis så vi fick för oss att ta och gå en långpromenad ner till statoil, då kan man snacka om godissug! Vi sjöng, dansade och var allmänt jobbiga hela vägen! Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta och sova. Känns rätt lockande!
Later!



                Boys are stupid sometimes, love them if they deserves it. Love them if they deserves you.


4 december



If it takes forever, then i wait forever !


I like to move it!

Put on your red shoes and dance!

Tråkiga mörka torsdagseftermiddag och vad gör man när man känner sig helt nere och totalt ointresserad av allt i sin omgivning! Kanske tar man och kollar på en film om det nu vore så att det gick några bra!

Idag har jag vart så duktig och dammsugit hela huset hos mamma, nu borde jag slippa hennes tjat om att jag inte hjälper, iallafall på några veckor sen är det nog tillbaka igen..
Ikväll är det a-lagsmatch! Funderar på om jag ska ner och kolla. Lär bli så eftersom jag inte ska träna. Har åkt på ännu en förkylning! Segt!
Imorgon ska jag och Erika hjälpa pappa med lite jobb, bara tanken på jobb får mig att må illa! Hur ska det sluta? Sen ska jag till mormor och käka. En underbart rolig fredag att se fram emot! ööööööö! HAHA!


/Hanna





jag och syrran som små

130712-58 Enormt söta, glasögonen klär verkligen oss! Om jag får glasögon så hoppas jag mamma har sparat dom heta jag har på bilden. Dom får man inte gå miste om!

Överskattat?

Gott nytt år alla!
Det var ett tag sen jag skrev här nu, har haft mycket att göra så nu finns det mycket att skriva om, hehe!
Dagarna har verkligen gått förfort nu på lovet.
Plus att både julafton och nyår är förbi, tråkigt! Bara att starta nedräkning tills nästa år, HA!
Nyårsafton var en toppenkväll. Först var vi hemma hos Lina och åt mat, mums! Sen så bar det av mot Wattransborg, det var så kul att se att alla hade gjort sig så fina. Klänningar, kavaj, slips, hår och smink! Det var inte så svårt att se kvällens färg iallafall. Men svart var en fin färg för kvällen!

När jag vaknade i måndags hade jag så enormt ont i mina fötter. Mina skor var nog inte ett så speciellt bra val, men vad gör man inte för att bli lite extra lång och fin? Men ska man vara fin så får man lida pin, säger man ju faktiskt!

Igår var jag och Maija hemma hos Linda. Linda hade hyrt film, she´s the man och jag köpte med mig en fet godispåse och så tjockade vi! En riktigt rolig och bra film, fast jag hade sett den innan!

Ha en fortsatt bra dag alla! woho!

/Hanna