You´re not the same

gokväll!
Idag har det vart perfekt jobbväder så jag klagar inte det minsta. Göra nytta istället för att sitta hemma och häcka framför tv:en eller datan kan jag mer än gärna slippa..  Idag jobbade jag bara 4 timmar men på torsdag och fredag blir det tyvärr lite längre. Så regn, ös ner!

På söndag åker vi till Göteborg i några dagar, och om vädret är okej ska vi vidare till Halmstad och Båstad, rätt nice faktiskt!

Jag måste bara säga att jag älskar min nya bikini, på tal om ingenting asså =P





Dina mörka ögon gör mig knäsvag och när jag ser dig glömmer jag bort att andas för en sekund. Varför gör jag såhär mot mig själv. Men hur skulle jag kunna låta bli.

går sprit och volleyboll ihop?

Vissa lirar fotboll och andra lirrar fotboll, haha!


Nu sitter jag här med V (som vanligt =P) och väntar på syrran och carro. vi ska kolla på film och ha det mysigt. Hoppas inte Erika och Viveka startat ett nytt världskrig IGEN bara..

Update: Jag och Viveka har iallafall vart överhurtiga och sprungit ändå ut till klämmingen, nöjd över mig själv och SPECIELLT över V.. Med öerhört mycket tjat från hennes sida i stort sätt hela springturen så kom vi tillslut fram.. Det var gnäll om precis allt! Men hon bet ihop och det är jag stolt över. Sen kom Erika och Carro och vi spelade lite volleyboll vilket så småningom spårade ut, HAHAHA!!!
Sen blev det såååklart bad!

Nej nu ropar dom där nere, so long!

snabb snabbare och fortast?



Ännu en dag av sommarlovet har passerat och det gör den med värme!
Idag blev det en dag i stan med Linda, Viveka och Jennie. Och så Marcus ett tag där på slutet!
Jag hade väl egentligen inga planer på att handla något speciellt, men det slutade med en bikini, ett par skor, ett linne och en keps! Jag är riktigt nöjd med dagens köp!


- vet du vart solåkravägen ligger?
- nej ingen aning, är det en väg här i närheten?
- jaha du är inte här ifrån?
- nej precis, jag är bara och hälsar på en kompis.
HAHA, javisst då var man turist i Gnesta cityy också! Tur att det var två tanter jag aldrig sett förut!


Igår kom madde och sofie hit, vi kollade på film och sov i husbilen, riktigt mysigt och läskigt! Och vill inte ens nämna maddes gnäll, hon snackade oavbrutet om sin jävla förkylning hit och dit.. Tyvärr fick hon inte vårat medlidande!
 
Imorgon börjar jag jobba, suck! Fast vädret ska bli kasst imorgon så lite positivt till mitt jobbande!


Ta vara på dagen, det kommer aldrig igen!

time is an ocean but it ends at the shore

image241


image240


vad finns bakom sanningen?

 Jag är inte den som brukar säga "för vissa saker skulle jag döda" men det är nog ett uttryck jag kan använda i det här läget! OMG!
Jessica Biel är galet snygg!


 Ja då var ännu en överskattad kväll förbi, eller nu tog jag kanske i lite för mycket. Kvällen blev väl helt okej tillslut. Vi hade det trevligt och väldigt mysigt vi tjejer! Fast plantan fattades och det var mindre roligt, jag har börjat märka att det är så att jag inte riktigt kan koppla av och ha så kul som jag brukar när jag inte är med henne. Hur ska detta gå nu? för det första så åker hon utomlands imorgon och sen när hon kommer hem åker jag, suck!
Ikväll ska det förmodligen bli bio, hur det blir med den saken får vi se. 


-Varför dricker du inte för H?
- för att jag är gravid i 4 månaden
- åfan, får jag känna? efter ett tag, det känns nästan faktiskt!
HAHAHAHA!!! komplimangerna öste över mitt icke-drickande igår!




Jag står framför dig med öppna armar, vad väntar du på?
Jag vill veta vad du tänker, jag vill finnas där för dig! Och jag hoppas du vill göra detsamma för mig? Jag behöver dig!

i natt är du min och det kan ingen ta ifrån mig

Hallå alla bloggare och besökare!
Äntligen är det midsommar och jag känner mig inte alls på humör konstigt nog. Jag har längtat till den här dagen ett bra tag nu, men nu känns allt hopp om en rolig och solig midsommar bortblåst. Och istället, hur tråkigt det än låter känns det mer lockande att hyra en film och köpa lite godis.
Nej skärpning Hanna, jag som alltid brukar vara på partyhumör och tjata på alla, vad har hänt? Batterierna måste kanske laddas och kanske får jag en midsommarkänsla senare.

Jag menar blommor ska plockas, stång ska kläs, 7 sorters blommer ska blockas, en krans ska göras, mat ska hinnas med. Och dans och kul med girlseeen! Jorå det kommer nog bli en kväll sen att glömmas trotsallt! Jag ska göra det bästa av det hela!
Sen kommer problemet in, vad ska man sätta på sig? En varient som går enkelt och snabbt är att dissa kläderna och gå i bikini? Ja men varför inte, fast en aning kallt kanske fast om jag vill ha blickar på mig är det verkligen rätt kläder för kvällen.. En sak som är säker är att jag ska ha min fina blomsterkrans på mig som jag snart ska gå ut och leta blommor till.. Sen får det bli det som känns bekvämt..


Min mobil har fuckat sig igen, wtf? Jag blir GAAAALEN. Hur ska jag som är beroende av min mobil 24 timmar om dygnet klara mig, ja det blir frågan om pappa inte lyckas fixa det här nu, tummarna hålls nästan så det gör ont!





Jag önskar du vore här med mig. Jag skulle krama dig så hårt och aldrig släppa dig igen. Ingen skulle någonsin få ta dig ifrån mig!

fosterhem för V och E?

nej inte det minsta roligt. Vad är det här för väder liksom? Och imorgon är det midsommar och då vill jag ha SOL!!

Vi vann iallafall våran match igår och vi står fortfarande kvar som serieledare när sommaruppehållet kommer! Och riktigt glada är vi för det! Även om det inte var en av våra bästa matcher vi spelade igår så skötte vi oss hyffsat och det slutade med en seger till oss på 4-1 =) plus att jag sträckte mig i låret, suck!

Ikväll ska vi iallafall ut och spela volleyboll, kubb och grilla med fotbollen vid badet! hoppas regnet slutar så att vi inte blir genomvåta..


V var hos mig idag, hon och syrran är verkligen som katt och råtta.. Det är bara en tidsfråga innan dom kommer döda varandra. så illa är det faktiskt! Det kom ketchup på golvet, mattan och fåtöljen. Kom någon äcklig och kletig salva på hela golvet,  trappan plus väggen. V sulade ett äpple på dörren så det blev mos och äpple överallt. Det där var bara lite av allt som hände. Dom två är verkligen störda och i en klass försäg, negativt menat!!! Och jag och Carro stod där som fån och garvade ihjäl oss, tänk om dom två nötterna vore syskon, stackars föräldrar!




 


Hur långt är du beredd att gå? Jag finns redan här och väntar på dig. Om du är redo att gå halva vägen så finns jag där och väntar på dig,  jag står snart inte ut! Jag vill ha dig!

time will make it be allright?

Ännu en dag har passerat och jag har inte gjort så mycket vettigt på sista tiden. Vissa sommarjobbar, andra åker utomlands, andra umgås med sin familj eller åker på bio. Vad gör jag? det är frågan jag ställer igen och igen.. Sen i söndags har jag knappt gjort mer än att ligga i soffan och kollat på film, visst har jag väl hunnit med att kolla igenom alla gamla tidningar som ligger och samlar damm på min garderob. Men något vettigt kan jag ju inte direkt påstå att jag gjort.

Fast idag var jag med Madde och Martina, men gissa vad vi gjorde? försäkerhetsskull kollade vi på en film, jag menar inte ska jag väl missa en enda film den här sommaren! Nej när sommaren är slut ska jag ha sätt igenom alla filmer på videorullen, ett mål? Ja något måste ju sommaren trots allt gå ut på. Och plus att killarna på rullen är snygga, så kanske en ny hänga-på-videorullen-Hanna har kommit, yeah right!!!

Så om ni söker mig i sommar vet ni vart ni ska leta :P

Imorgon har vi våran sista match innan sommaruppehållet! Vinner vi fortstätter vi vara serieledare! Och vem vill inte fortsätta vara det? Klockan 19:30 på mossen, var cool och kom dit, det här får inte missas!

Seeeyaaa!






Saknar jag dig eller är det saknade av någon jag egentligen saknar? Det känns som en omöjlighet att kunna sluta tänka på dig och om sanningen ska fram så vill jag nog inte det, för jag hoppas att det en dag kommer bli du och jag, det gör jag väl?
Det är tungt att vara stark när man inte klarar av det, det enda jag vill är att du ska finnas här och att allt ska betyda något.. Kommer det någonsin bli så? Det får tiden avgöra, allt det hela känns som en lång väntan på absolut ingenting, jag vill inte ha det såhär! Jag tycker om dig, det gör jag verkligen. men hur länge ska jag orka stå ut med det här, hur skulle jag kunna motstå? Jag hoppas känslorna finns kvar och räcker, jag vet att mirakel inte existerar så varför hoppas? I like you and you know that!


Det här gör mig galen!


...

Jag begär inte mycket, men jag orkar inte längre!  Det hela är helt sjukt och varför gör jag såhär mot mig själv?





?

You always want that you can´t have

Äntligen med stora bokstäver och utropstecken! Skolan är över, jag har nog inte vart såhär glad på evigheter. Den här dagen har jag väntat på i ett år.. Men jag kommer sakna alla babeees i plugget, vi måste se till att träffas några gånger nu på lovet. Hoppas du har tid med mig Elin? :P Och Linn hoppas du får det så bra på Gotland nu!

Jag är faktiskt lite smått besviken på våra lärare. Vi fick inte ens en kaka eller lite saft, fattigt! Så tur att vi inte köpte något till dom!

Imorgon har syrran skolavslutning och jag tänkte hänga med upp och se hur det är på gamla skolan, träffa några gamla godingar och se hur läget är på freja utan mig! haha!

Nej nu ska mamma och jag fika. Mamma har köpt jordgubbar och bullar, mums! Du får en stjärna i kanten för det här mamma!


Höööörs!

det gör underverk!

hallå där!
Tisdag och det återstår endast två skoldagar innan ett gaaaalet långt sommarlov kommer! Olidligt!
Och det jobbigaste av allt är det att vi typ inte gör något alls i skolan längre så det känns helt meningslöst att ens åka dit..
Idag har det blivit en chilldag med Maija, vi har haft det lagom skönt och bara tagit det lugnt! såna dagar behövs visserligen också, även om jag har ungefär två månader med fler en 1 sån dag framför mig snart! Och eftersom det ändå ansträngande saken jag tänker göra i sommar är att plocka ur diskmaskinen! Sen blir det slappa och sega dagar ute på stranden. att göra nytta är bara överskattat!

Nej nu ska jag se om Maija är vaken annars tänker jag väcka henne.. hon är så söt när hon sover!


Träning nästa!





När tankarna flyger iväg och blandas ihop med drömmarna blir allt så rörigt och förvirrande! Det enda jag vill är att du ska tycka om mig!
Det är helt sjukt att jag inte kan sluta tänka på dig! Jag borde verkligen inte hålla på såhär som jag gör, men hur skulle jag kunna låta bli?♥





livet blir vad du gör det till!

Om omöjliga saker vore möjligt, så skulle jag göra allt omöjligt möjligt!

Det är helt sjukt, jag kan inte sluta tänkte på dig!

med smak av jordgubbar

gokväll!
YESYESYES vi är serieLEDARE, äntligen säger jag bara!!! Vi är verkligen grymma alla! Och jag är extraglad att Maija fick göra mål också :) hon var gaaaaalet bra!

Helgen har gott ruggigt fort, och visst det brukar jag sällan vara glad över men nu vill jag bara att dagarna ska gå så att sommarlovet kommer, visserligen känns det redan som sommarlov, och klämmingen har redan fått premiär doppet, har hunnit med riktigt många ännu. Tack vare detta underbara väder!
Idag var jag "ledig" så det blev chill med Linda och Viveka. Asså en sak har vi kommit fram till nu på sistone. Viveka har nog fått "fel" årskurs på sina kompisar. Det märks mer och mer att hon borde vara kompis med min syster iställer för med mig, hahaha! dom är verkligen störda när som är tillsammans, och tro mig dom går en på nerverna! Jag blir GAAAALEN!!! Och det störda är att dom båda garvar åt sina skämt hela tiden, som inte är det minsta roligt! som i fredags:

"Hej mitt namn är rödluvan och jag ska till mormor, skulle jag kunna få lite mat? Eller hej mitt namn är barbie, jag undrar om Ken med t är här?" lite internskämt men ändå!


en sak har jag verkligen kommit fram till, jordgubbar är GRYMT gott! ska bli mitt nya sommarberoende!

Nej nu ska jag ta och göra något annat! imorgon är det tyvärr skola, suck!


Ciaooo bella!



 


tjuvlyssnat

En kille ~20 och två tjejer saktar in stegen utanför stora ingången när en man ~35 närmar sig.
Mannen: Är det din bil det där? (Han pekar på en Porsche Cayenne)
Killen: Ja, lätt.
Mannen: Wow, när köpte du den?
Killen (tvekande och aggressivt): Vafan har du med det att göra?
Mannen: Hej jag heter Per och kommer från polisen.
Killen vänder sig om och börjar springa iväg.

Pappa~40 och son ~6 står på hållplatsen och väntar.
Pappan: Mamma säger att du har kladdat på väggen i vardagsrummet.
Sonen: Det var inte jag?
Pappan: Men det står ju tydligen ditt namn.
Sonen: Någon försöker sätta dit mig!


Tjej 1 ~25: Om man bara någon gång skulle ta med en helt främmande kille hem och ha sex mitt på dagen.
Tjej 2 ~25: Ja, det skulle vara häftigt!
Kille ~22 (från sätet bakom): Hej! Markus.

be loving, be tous




Godmorgon!
Ännu en fredag är här och det känns grymt skönt med helg. Och snart kommer ett efterlängtat sommarlov, I can´t wait!
I onsdags var det Sveriges nationaldag och kan det vara finnas en bättre dag att spela match på? Sverige krossade iallafall Island. Även om matchen var en aning tråkig och seg så var det ändå kul för Sverige vann..
Igår hade jag min sista mattelektion och tro mig det var underbart skönt att veta, från att ha hmm vad är rätt ord, älskar är nog att ta i men tycka om matte till att hata matte.. Provet gick åt helvete btw. IG here I come!

Nej nu ska jag ta och sätta mig ute i solen, hoppas det har hunnit blivit varmt ännu.

Jag och Viveka hade en riktigt trevlig och störd promenad igår måste jag säga. Och vi kom även fram till att jag skulle kunna lyckas rätt bra med att spela huvudrollen i "hur man blir av med en kille på 10 dagar" men jag skulle nog kunna lyckas på 5, haha!
Och Viveka kunde helt enkelt inte sluta garva åt mig, skådespelare kanske är mina dolda talanger, Hollywood här kommer jag!

en kick av känsla

På värdshus i medeltidsbyn under Halmstads 700-årsfirande.
Besökare: Har ni kaffe?
Bartender: Nej, kaffe fanns inte på medeltiden.
Besökare: Vad har ni då?
Bartender: Mineralvatten, läsk?









Just nu vill jag inget hellre än att skolan ska vara slut, bokstavligen! jag är så less på allt som har med skolan att göra. Men imorgon är det iallafall nationaldagen och vi är lediga, grymt bra eftersom det ska bli kanonbra väder, så det lär bli klemmingen. Lite sol, en glass och vollyboll, kan knappt bli bättre.
Och på torsdag har jag endast en lektion och det är ett matteprov, lite jobbigt att åka till skolan bara för det men det måstes tyvärr..
Sen på måndag är jag förhoppningsvis ledig, jag hoppas på det iallafall :)

Nej nu ska jag ta och duscha och sen ska jag träffa gnestas coolingar. Vi hörs!

lite bilder

 OMG, lite halvläskiga bilder på Lindsay Lohan, vafan håller dom på med liksom? :S

 I adore her.

 Idag åkte Paris i finkan, jag tycker faktiskt det är rätt åt henne, varför ska kändisarna få undantag liksom.
 Supersöta Jessica Alba
 Underbar klänning Kristen

 Yeah right Britney, vilket dröm ass..

everygirl has a secret

Jag måste lära mig att göra glädjeskutt, det behövs!



Jag har verkligen börjat bli dålig på att skriva i bloggen har jag märkt. Det har alltid vart jag som gnäller på alla, men nu har det blivit ombytta roller faktiskt.. SKÄRPNING!

I helgen har det vart the BIG helg i gnesta cityyy, det brukar vara så att man har en aning förhöga förväntningar om kvällen, men det blev en grym kväll med tjejerna och sen vackerby, yeah right dudes!
Min vackra blå tå har snart gjort sitt och inom en snar framtid blir det inte så skönt, men det är ju faktiskt trots allt smällar man får ta när man lirar fotboll.

"du måste träna upp ditt tålamod Hanna eftersom du stretchar så mycket, nej jag menar tränar"
Mamma du är för söt :)

Juste nu är vi inne i en grym pluggperiod i plugget, jag blir så irriterad på den här sjuka planeringen. vi har liksom aldrig haft så speciellt mkt i skolan alls, och nu helt plötsligt mot slutet proppar lärarna in allt möjligt.

Jag måste ta och berätta om hur jag gjorde bort mig i lördags, jag skäms fortfarande och det är verkligen sååååå typiskt mig så jag dör.
Såhär var det, jag och Viveka stod i kön för att köpa kulglass och jag babblar på som vanligt och dom som känner mig vet ju att jag har en rätt bra tendens att snacka högt. Så vi stod somsagt där i kön och jag snackade på om kvällen och min klänning och LITE för privata saker som jag inte har så stor lust att dra upp i bloggen kanske, och det blev mer och mer, som inte alls borde bli sagt. Men sen kom vi fram till kön så var det ju självklart en rätt söt kille som stod där och han kollade på mig och tog fram en bägare och sa: Det var en bägare och 3 kulor du sa att du skulle ha va?
Snacka om pinsamt, och eftersom han hörde det kan man ju räkna ut att han hört resten av samtalet också. Men vafan det bjuder jag på, man lever ju som sagt bara en gång! Allright..

Nej nu är det väl bäst att sätta igång med plugget, suck med utropstecken!



Billie du är störtskön! Hur skulle du klara dig utan mig, jag menar vem skulle du då tracka.. Fan min häl gör galet ont... hahahaha