sanningen bakom en hemlighet?




                                                         Låt dig förtrollas bort i drömmarna


Imorse tog jag och Maija en frukost/fika på tidermans, riktigt mysigt och gudomligt gott måste jag erkänna.. Sen när vi äntligen slutade klockan 3, kändes som evigheter tills dess men klockan blev tillslut 3 iallafall och då var jag på ett sånt shopping humör så jag stannade kvar i s-tälje och handlade två klänningar på MQ och massa stuffs från HM. Riktigt nöjd med dagens köp.
Sen när jag tog tåget hem satte sig ett freak mittemot mig som lyssnade på dunderhög musik, och han var liksom en tönt på 35 bast som lyssnade på basshunters förra-årets-sommarplåga. Och jag visste inte om jag skulle be han stänga av eller skämmas åt honom så det blev det sistnämda..
Sen kom Maija ner till mig, åh :) så det blev raka vägen ner till gymmet, bad var egentligen också planerat med vi hoppade det eftersom vi inte orkade gå hem sen så nyckelgymmet fick duga, och moppepojkarna i oss var mer än nöjda efter dagens kalas.. Så nu sitter vi här och äter glass i lass och lite annat smarrigt vi hittade i som inte är godis, jag upprepar inte godis Viveka.


Undra om en hundfjärt kan få en människa att flyga baklänges, Maija är en het kandidat på att testa sa hon nyss..

överraskande krispig, förförande krämig

Du är en ....nolla! hur kan du ens göra så, du är inte värd något!


blackout

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska lägga mig i soffan och kolla på en film eller om jag ska vara så hurtig och gå en promenad, det är ett svårt beslut men det lutar åt det förstnämda..

Nästa helg är gnestas stora helg, gnestadagen, yeah right! En aning överskattad kväll, men kom ihåg att allt blir vad man gör det till!
Lite smått synd att man inte är 18 bara.. Och jag har ju mina underbara vänner så vad behöver jag mer begära?



So long!

 

look at this!

Godmorgon! Idag blev det dessvärre ingen skola för mig, men jag klagar inte det minsta på det, snarare tvärtom. Jag hade så fruktansvärt  ont i magen när jag vaknade i morse, fast det har släppt nu som tur är.
Och självklart är vädret kasst, jag hade hoppats på lite sol och värme så jag kunde ligga ute i solen ialalfall, men det var väl dumt att hoppas på det.. haha!


 I adore her!


Så idag har ju redan hunnit med att dammsuga hela huset, plockat ur och i diskmaskinen och startade att tvätta fönster men där tog det stopp med var-dukitg-och-gör-pappa-glad saker..
Och plötsligt blev jag såååå sugen på godis, asså varför gör jag ens såhär mot mig själv? det är stört. Jag menar vad kan vara viktigare för mig än att få äta godis, men jag ska fan inte torska pga av mitt enorma godissug, suck!





                                                                                                                                                                            

Den sorgligaste saken i världen är att älska någon som brukade älska dig. Du spelar ett spel jag inte har en aning om hur det ska gå till, och jag vill nog inte att du lär mig reglerna heller.                        
♥            



                                                                                                                      

Ögongodis




Du får mig att känna saker jag inte borde, jag borde sluta, JA det borde jag verkliigen göra. Men det är helt omöjligt.. Jag hatar att jag känner såhär för dig, för du är absolut inte värd det, nej inte det minsta!


Precis vart och spelat fotboll, vi är verkligen as grymma, och jag kan verkligen säga det utan att skryta. seger igen med 5-0.. kändes riktigt bra.
Dagen har vart underbar, värsta sommarvärmen och jag har såklart bränt mig. och tro mig jag är knallröd på hela bröstet, haha det är smällar man får ta om man vill ha värme ;)

Igår var det chill med brudarna hemma hos Lindsoooon.. Asså vilka vänner, går inte ens att beskriva dom. Fast underbara är ett ord som funkar rätt bra faktiskt.. Vi gjorde inte alls mycket men vi hade ändå så galet kul, sånt vi fyra bara kan ha tillsammans.  Vi åt mat, käkade godis, snackade massa skit om allt möjligt, gjorde det linda gillar bäst och är absolut bäst på, nagelmålning m,m såklaaaart! hehe! såna kvällar borde vi lägga till lite oftare i planeringen.
Och vi kom även fram till att vi ska starta ett godislöfte, vilket startar imorgon. Ärlig talat så vet jag nog inte riktigt vad jag gett mig in på. Godis är det bästa jag vet så fårse hur länge jag klara av detta, fast jag ska fan inte ge mig. Jag hatar att förlora...


Nej nu ska jag ta och käka dom sista godisbitarna, ska äta så jag spricker och klarar av några tuffa månader. Seeeyaaa people




Billie du är för rolig, kan aldrig sluta garva åt dig ;)

dags att glänsa lite?

Jag hatar egentligen sånt här trams, men det lockade ändå att göra det, haha ;)

1. Jag har en hemsk fobi, bokstavligen
2. jag pratar väldigt fort
3. Jag har dåligt tålamod
4. min högerfot är lite längre än min vänstra
5. jag är jämt godissugen!


REGLER:
Som utmanad ska du nu skriva 5 st underliga/egendomliga saker om dig själv i din blogg. Där ska du samtidigt lägga till dessa regler.
Utmana själv 5 nya personer vars egendomligheter du vill upptäcka! Efter det är gjort skriver du en kommentar i dessa 5 personers bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska kolla/läsa din blogg för mer information. Lägg till deras namn i din blogg så att folk kan kolla vem som är utmanad.

Jag utmanar:
http://vivekaahlstrand.blogg.se/
http://bstilander.blogg.se/
http://juliadavidsson.blogg.se
http://maijaeriksson.blogg.se
http://etennorth.blogg.se

låt dig förtrollas

Hallå där alla galna bloggare!
Ännu en lördag har kommit och ett efterlängtat sommarlov bara kommer närmare och närmare.. Hur kan man ens längta till något såååå mycket? Men det är iallafall lite kvar i plugget sen är helvetet slut, äntligen!

Ikväll blir det förmodligen chill med brudarna, planerna är så just nu iallafall, men sånt kan lätt ändras ;)

Imorgon är det fotbollsmatch. 17.00 på mossen, be there!


Sköt om er

Size does matter

Att våga är att förlora fotfästet för en sekund. Att inte våga är att förlora sig själv..


Ja jag vet och jag erkänner att jag hart vart kass på att uppdatera min blogg, men jag har faktiskt inte haft tid, även om det är så att det inte är hela sanningen så räcker det som bortförklaring. Och jag har fått såna klagomål så jag stod inte ut längre så var tuvungen att sätta mig vid datan, suck! Så datakunskapen kom i ett perfekt läge!

Igår när jag satt och väntade på tåget fick en solero exotic hålla mig sällskap ihop om att kunna bota min fobi, jag slöt ögonen för en sekund (det där var inte helt sant, men roligt att skriva, trust me) men det funkade för ögonblicket men blev inte så långvarigt tyvärr. Det här är nog världens undergång, eller iallafall för Hanna Johannesson. Vad ska jag ta mig till? Jag är öppen för alla förslag som finns, även om det så skulle vara nära-döden-upplevelser.
Medtanke på att det var ett bra tag sen jag skrev i min blogg så borde jag kunna skriva galet många inlägg men konstigt nog känner jag mig helt tom på ord så får ta och sammanfatta kort.
Vi vann våran fotbollsmatch i torsdags och i söndags, yes Gnestas damlag är på topp och påväg mot höjderna och det visar vi genom att ligga två för stunden. I fredags fyllde jag år, grattis i efterskott! I lördags var vi uppe på NRJ in the park, hade väl högre förväntningar men det var helt klart godkänt.

Billie du är en pajas! och ta det inte som en komplimang, ha ha..

Åh äntligen är man klar med datakunskapen så jag slipper gå på lektionerna som är kvar, underbart underbart!


Seyaaaa



  

skåda min låda

åh vad jag skulle vilja börja gråta. Jag har fått utslag på min hals. Från början var det bara något smått och jag trodde det var något bett, men nu har det blivit mer och jag var hos doktorn idag. Vad det var la jag inte på minnet utan det som fastnade var att det inte fanns något att göra åt det för det försvann av sig själv.
H- är det typ borta tills i helgen då eller?
doktorn- nej nej det kan sitta kvar i 1-2 månader

Jag visst inte om jag skulle börja skratta eller gråta i det ögonblicket, vad hoppades jag på för mirakel liksom. Men som tur är sätter det sig bara på överskroppen, fast inte i ansiktet och på armarna, tur är väl det!
Så lite polotröjor är väl att inskaffa. Snälla liiiiiiid med mig!
Tack Sophie, precis vad jag alltid önskat mig! Kul att man fyller år på fredag och ser ut såhär, fast så farligt är det faktiskt inte, jag är en expert på att överdriva, ja jag vet..

Nej nu ska det lagas lite mat, måste bara dra upp Maija ur min säng, den latmasken!


Hörs

tuta och kör, javisst det är så vi gör!

Nu sitter jag här och väntar på Maija, ibland är den pinglan allt bra sent. Fast jag frågade om hon ville komma för 30 minuter sen så vad kan man förvänta sig, hehe..
Sen så har jag hyrt the holiday, och killen på rullen är sååååå grymt söt, eller vad säger du Madde? det ska nog bli vårat nya coola hängställe.. Och trevlig är han också, plus i kanten!

Nu tror jag att jag ser bilen, stackars ludde som får vänta!




Spela bort dina pengar på ett ruttet casino, jag skulle bara garva åt dig!

Djupfryst/glödhet?

Godmorgon alla morgonpigga! Jag sitter som vanligt och väntar på pappa. Fast idag är jag extra tidig för jag hade lite saker att fixa men det gick snabbare än vad jag trott så då blev det ett perfekt tillfälle att blogga och inte klagar jag för det=)

Update från tågresan igår:
Jag, Maija, Linda och Viveka sitter och pratar om sommarjobb.
V- Hur mycket tjänar du Maija?
M- 82
jag sitter som ett fån och har hakan ändå ner till tårna i säkert 10 sekunder och förstår inte hur detta kan vara möjligt.
H- du skämtar, får du 82 000 kr genom att jobba på posten? varför sökte jag inte dit.
Maija garvar ihjäl av skratt och förklarar sedan att det är 82 kr i timmen
HAHA, jag är allt bra underlig..

Maija och Linda ska svettas igenom sommaren för dom ska cyckla och dela ut post.
Och Viveka kläckte ur sig sååååå många dumma kommentarer så jag trodde jag skulle gå under.
Först trodde hon att dom hade egna cycklar, hon har tydligen aldrig sett en postcyckel. Sen trodde hon tydligen att att hela posten cycklar med på cyckeln, ha ha ha!!!
Sen frågar hon även om dom delar ut riktigt post eller om det är låtsas post.
Hur dum får man vara, men en sak är säker. Man har aldrig tråkigt i Vivekas sällskap, tro mig =P

Jag är verkligen supernöjd med min nya gråa hängselkjol från MQ, jag verkligen älskar den! Så nu vet ni det också, hehe!


 Skönt att Lindsay har lagt på sig lite nu igen. Så mycket finare och naturligare. Det är nog inte alltid lätt att vara kändis trots allt
 Bilder när hon var sjukt smal.

 Usch, stackars människa. Brösten är ju helt borta och ersatta med något knölliknande.





Be cool!

aldrig mer dörrmatta!

hej hej hemskt mycket hej!

yes yes yes!!! vi vann våran match idag mot nykvarn, 3-0.. känns ruggigt skönt måste jag säga! Speciellt när det finns nykvarnbor i plugget så känns det skönt att sätta dom på plats.
Idag har jag och Maija namnsdag btw. Det är Linnea idag och det är rätt komiskt att både jag och Maija heter det =)
Ännu en plågsam vecka framför mig, fast veckan består bara utav 3 skoldagar så det är nice. Och på torsdag är det fotbollsmatch, borta i vingåker, galet långt att åka!
Och på fredag är den dagen som man aldrig tror ska komma, nämligen min födelsedag. fyller på en fredag och vi är lediga, kan det ens bli bättre? Lika bra att ni redan nu börjar planera vad ni ska köpa,

Den som skrattar bäst skrattar sist sägs det, remember that!





Naturligt åtråvärd? ♥


you only live once

Jag sitter här och har aptråkigt, bokstavligen. Och jag kan inte komma fram till om det är så att jag är jättetrött eller jättepigg. För jag är inte så trött så att jag kan lägga mig och sova eller bara slappna av, men samtidigt orkar jag ändå inte göra något. Jag sitter bara här och väntar på att Viveka ska ringa mig.


Jag har kommit fram till att jag har fått en fobi. Eller fått och fått, det är ju inte direkt en present om jag säger så, ha ha. Nej men visst kan man ha lite små fobier för typ spindlar och äckliga småkryp men det är oväsentligt egentligen. Jag har inte tänkt på det här förut, men det börjar märkas mer och mer. jobbigt läge faktiskt!


Snart ska jag till Lina och sen blir det nog att träffa Martina och kanske Maija. Vi ska väl ta oss tid att kolla på eurovision song contest. Det är ju faktiskt finalen så då får man väl ta och offra lite tid åt det iallafall.
Imorgon har vi fotbollsmatch, hemma mot nykvarn, var cool och var där! 17:00..


Tare lugnt och kom ihåg att en naturlig kick utan konstigheter är det som gör det där lilla extra!

I am more than acts one, two and three

amen haaaaallå..
Lördagmorgon och jag har redan hunnit med massor faktiskt, fast morgon kanske är att ta i.
Igår var det än lugn dag på praktiken, rätt skönt! Viveka kom förbi och hälsade på en stund och vi gick till mia´s för att köpa en present till Lina.
Sen på kvällen skulle vi till Viveka och sen till Olle. Och jag skulle möta Maija nere på Gnesta för vi skulle handla lite läsk. Och tro mig, det var den äckligaste läsk jag någonsin smakat. Den hette partysoda, smakade som jäger fast utan alkohol konstigt nog. Kanske därifrån den fått sitt namn? Sen blev vi så godissugna så vi plockade på rejält med lösgodis och vad händer? det blir så tungt så jag tappar hela påsen och allt åker ut på golvet, tror inte det fanns en ändå godisbit kvar i påsen, satt där och grät av skratt.
 Gud vad min väska var tung, maija fick bära den för jag orkade inte, men sen tyckte maija att jag skulle fråga en kille vi mötte om han kunde bära den åt mig och så skulle han få 15 kr för det.
"Öhhhh ursäkta eh......... . .         . . . vet du hur mycket klockan är?" var det ändå jag sa. Ett tag där måste han ha trott att jag var stum, men killen blev så nervös så han letade överallt efter en klocka, haha!
Efter vi var hos Olle ett bra tag blev det hemfärd, en lång väg att gå till mig men det var det värt för ett varmt bad väntade, mys! Det var faktiskt riktigt kul hos(måns?)Olle btw.
Så idag när vi vaknade följde jag och maija elin ner till tåget och sen gick vi till tekannan för att fika och träffa viveka. hur kan man ens kalla det där cafe´? man blir ju rånad bokstavligen.
Jag och maija kom på en riktigt lång klaga-på-tekannan-lista:
Blondinen i kassan var mer intresserad av allt runt omkring sig än av oss ;)
Maijas bulle var hård
Jag fick vaniljsås till min daimtårta
En liten fjuttig bit daimtårta kostade hela 20 kr, och den är liksom köpt på affären. En hel tårta kostar typ 50 spänn och jag fick inte ens en tiondel av det
Vi kunde inte tigga oss till lite extra kakor inte ens genom att hota med våran vänskap skulle nog ha funkat
Vi var tvungna att sitta ute för det var typ fullt inne, och man frös ute och inte fick vi något extra för det inte ens en filt eller stjärtvärme
Vi var tvungna att bära våra saker själva ;) Viveka då..
Nej nu får jag sätta stopp, skulle kunna hålla på i evigheter annars, haha! nej så illa är det faktiskt inte.

Okej visst ett plus var väl att Viveka gav mig vaniljsås, men den var inte ens god och speciellt inte till en daimtårta..

Tare lugnt bitches!♥










Du är läcker!


fredag, den dagen som känns bäst?

amen godmorgon!
ännu en fredagsmorgon och allt är är på topp måste jag säga. Idag ska jag till praktiken, det är så skönt att vara där. Om hon har lite tid över idag ska jag fråga lite snällt om hon vill lägga i lite slingor i mitt risiga hår.
Annars då? Jo veckan har vart bra, var hemma i måndags och i tisdags hade vi frisör, men eftersom jag hart fått en smäll på fotbollen så hade jag grymt ont i min rygg så det blev mest att titta på dom andra, tråkigt! 
onsdagen och torsdagen gick skapligt fort och igår hade vi ett excelprov i datakunskapen, yeah right! Det gick såååå dåligt, ärligt talat så hade jag inte värsta förväntningarna heller medtanke på att jag har vart med på en lektion, men jag trodde iallafall det skulle gå bättre än såhär.

Nu ska jag ut och gå en promenad med hector =) Det sägs att hunden är människans bästa vän, det stämmer!

Seee you later!


be cool

Hon hade svart på mitt bröllop för hon sa att hon bar sorg, haha! löööst skönaste kommentaren..

När man prövar kläder i affärerna och någon som jobbar i affären bara helt plötsligt sticker in huvudet i provhytten utan förvarning genom att knacka eller fråga hur det går blir jag så irriterad. Visst det är klart det är bra att dom bryr sig och verkligen vill hjälpa till, men det finns väl ändå en gräns på vad man gör.
Går man in i en provhytt vill man förmodligen vara själv, eller iallafall jag. Annars så kan man ju likagärna byta om framför en spegel ute i affären. Så idag när jag stod och prövade kläder sticker en tjej in huvudet bara sådär och frågar hur det går och säger vad hon tycker och jag vet inte vad. Precis som om jag bad om hennes åsikt. Sen står hon typ kvar där och pratar på om allt möjligt och där står jag i bh och ett par jeans och känner mig allmänt obekväm i läget. men hon verkade inte förstå det för hon fortsatte att babbla på bara.

Imorse skickade jag ett sms till Maija där jag skrev att hon skulle dra ner till maren vid 12 för en röd björn skulle dansa och den nöten trodde på mig, ärligt talat. Men man blir ju som man umgås sägs det. Jag lär henne allt jag kan. Det kommer ta ett bra tag, men det är det absolut värt! HAHA!♥



   
   
   

Sleep tight!

grattis FJORTIIIIS...

  




Idag är det ysters fjortiiiiiiisdag, baaaah gryyyymt! "kul"
Jag hade som vanligt ingen fantasi så köpte ett nagellack, ett läppglans, en chokladask och en ring med ett B skriviet på, för dom som inte vet så står det för Bill(enligt mig kan man inte ens kalla det musik) Så jag tyckte hon kunde behöva den så jag slipper se hennes händer helt nerkladdade, är det värsta jag vet nämligen, usch!
Så det har blivit god mat, bullar, kakor och tårta för ett år framöver nu. Galet gott, åt säkert 34785 bullar och 475214 kakor, men det förtjänade jag såklart =) Min syster slår allt, älskar henne över allt annat!


Om 10 dagar fyller jag 17, "yes" 17 är kasst!

Nu ska jag ta tag i en dammig hög med läxor, eller så kollar jag på tv eller så kanske jag måste läsa någon tidning jag hittar i någon låda, plugg är överskattat..

Vi hörs vinnare och förlorare, det är vi alla!




myggor och tusenfotingar

    Scarlett Johanesson

          Supersöta Mischa Barton

fyra vänner som snart blir tre

Pannkaka med lingonsylt är ingen kombination jag föredrar men det gjorde dom tydligen på kurres, fast jag tror killen var allmänt stressad när vi kom, men det var verkligen vidrigt och inte det minsta ätbart!
Nationella i engelska i torsdag gick åt helvete, vilket var förväntat. Och så självklart när det var dags för hörförståelse grejsen så krånglade vårat band så det var nästan omöjligt att höra vissa saker, så typiskt!
Men hallå, jag har aldrig turen med mig så vad hade jag förväntat mig egentligen.
Tågen har strulat hela veckan, jag blir så less. Både i torsdags och i fredags åkte tåget 20 minuter senare sen står det typ och väntar på absolut ingenting, suck. Jag saknar verkligen frejaskolan ibland, allt härligt folk, lärarna och själva skolan faktiskt, så enkelt och bekvämt. Det här är skit, skolan, eleverna, lärarna och dessa tåg.. Fast det finns ju vissa härliga prickar i plugget såklart =)
I torsdags var jag med maija och vi hade verkligen en härlig dag med både brottning om min mobil, och envis som man är så kan man ju inte förlora så maija fick tillslut ta platsen som losern. haha det hela började på att Maija skulle kolla mina låtar. Sen blev det pannkakor och sen en springrunda på en mil ungefär, duktigt värre. Sen hade vi planer på att basta men vi hoppade det, men vi kom in på samtalsämnet att bli instängd i en bastu (en person blir det i en beck film) och det var där det hela började. Vi försökte förtvivlat komma på lösningar som man skulle kunna göra om man skulle bli instängd i en bastu, och man skulle inte ha kläder eller handduk.



Hanna och Maijas tips ifall man skulle bli instängd i en bastu:
* få inte panik, det tar ett tag innan man dör
* banka och skrik, kommer det inte någon om några minuter så hör förmodligen ingen dig
* tänk ut en reservplan
* har du inte kläder eller handduk att släcka elden med så ryck av håret
* ta dom varma stenarna och försök desperat slå sönder dörren
* dra loss bänkarna man sitter på och slå sönder bastun
* om inget funkar, försök sova och försök inte förstå vad som snart kommer hända

 
 O.b.s vi rekommenderar inte att testa detta hemma, speciellt inte om någon inte är hemma! 



Saknade är oändlig. Fast tankarna flyger även påväg mot andra håll, samtidigt som jag vill släppa dom så är det ändå något i mig som inte vill låta mig göra det. För det är något i mig som säger till mig att inte göra det och som fortfarande hoppas och inte vill ge upp, det är en sån liten men ändå betydelsefull del i mig.
Hur gör man för att glömma något man borde men faktiskt inte vill? För jag vet att jag borde, men det känns liksom på något sätt som att ge upp allt och vem vill att något ska sluta så. Hur känns kärlek?
Allt det här dras jag med varje dag och ingen kan nog riktigt förstå hur det känns faktiskt, det gör mig galen.



Tare lugnt och se allt som möjligheter!

ett, två, tre....

 Britney är tillbaka och har gjort en show på House of blues. Fast showen varade inte direkt i timmar utan var endas 14 minuter lång, men hallå, det är alltid en start och jag håller stenhårt på den här tjejen, Britney is back, and we all know that!

Dagens
klädsel: ett par jeans från koola Anna, t-shirt från Carlings och min discojacka från hm såklart
skor: ett par höga svart från vagabond
frisyr: just nu en kärringknut, har en hel del kvar att fixa innan pappa kommer
humör: inte det bästa just nu, skulle så mycket hellre ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen
positiva: att jag ska till mamma som jag inte träffat på rätt länge och sen att jag ska vara med Maija
negativa: nationella i läs och hörförståelse idag på morgonen, 0,5% laddad inför det
händelse: till skolan och sen ska Maija med mig hem. Läxor, pannkakor och springning står på schemat
inte-vill-göra:  nationella i engelskan och till skolan
vill-göra: åka utomlands eller åtminstone vara hemma från skolan, det mest möjliga i det här läget
efterskolans aktivitet: Maija
älskling: Maija!



Som ni ser är Maija en stor del av mitt liv, hur ska jag klara mig utan henne ett helt år? Saknaden kommer vara oändlig, går inte ens att beskriva för den tjejen hur grymt mycket jag kommer sakna henne. Hur ska mitt liv forstätta här utan henne? Det är bara att vänta att se.. Fast är ändå glad för hennes skull och förstår henne att hon vill åka, vem skulle inte ta chansen att komma bort härifrån? Go for it girl! Det kommer alltid vara du och jag, och så hoppas jag det förblir! Love to you



 Jessica Alba är så grymt snygg, svårslaget

When I hear you say my name

gokväll alla bloggare och besökare som hittat hit..
Jag har precis proppat i mig pannkakor från kurres, med stor aptit och det tog inte många sekunder innan dom där 3 små pluttpannkakorna låg i magen. Till efterrätt fick lite torra godisbitar som säkert har legat framme från helgen, men godis som godis, och är man galet sugen så duger det mesta, hur äckligt det än låter så var det faktiskt ätbart
Imorgon har vi nationella i engelska, läs och hörförståelse. Good luck säger jag bara, kommer gå åt skogen, bokstavligen. Engelska är nog aldrig något jag har vart speciellt bra på, och det kan jag erkänna..
Borde ta och skriva lite på min engelskauppsats, men sängen lockar så ruggigt mycket, precis som om den ropar mitt namn, nej jag börjar nog bli en hög grad trött, berusad av denna fullmåne som det faktiskt är uppe ikväll, scaaaary!

God natt!

reklam på ett fel sätt?

Jag förstår mig inte på folk som gör "reklam" för sig själva på andras bloggar, vad är poängen? Är man så desperata att få folk att läsa ens blogg får man väl ändå försöka på något annat sätt, sånt irriterar mig och jag är nog inte ensam om det, vad tycker ni?

Time is an ocean but it ends at the shore

  Den här kroppen skulle man nästan döda för. Eller jag skulle garanterat göra det.
 Vad finns det för människor egentligen, förstår inte det snygga i det, men vissa tycker tydligen att det är snyggt. Fult och oäkta är min åsikt gällande det!


Du är den falskaste ...., do you know that? Jag vet inte om jag kan se dig som en vän längre, tyckte faktiskt om dig och trodde faktiskt inte du höll på såhär, men vad kan man begära av den här hålan liksom? Den lever på sitt skitsnack och så kommer det alltid att vara..! Fast jag bryr mig faktiskt inte, jag bara garvar åt det istället!


Idag har a-laget match mot syrianska i DM, så våran träning blir löpning istället, så typsikt och verkligen inte vad jag var inställd och laddad för.. Men sånt behövs ju också!
Nej nu ska jag ta och rota runt i skåpen i hopp om att finna lite mer godis, jag har säkert gått upp 5 kg den här helgen, måste bort!

keep on working bitchessss!

något är trasigt som inte går att laga

Godmorgon alla skoltrötta och morgonpigga..
Jag sitter här som vanligt och väntar på pappa, att jag aldrig lär mig att jag alltid blir klar före, så varför inte ta och sova lite längre, strunt samma..
Idag när jag satt och åt frukost började jag tänka på hur det skulle vara att vara blind, det skulle nog vara värre att bli blind nu typ än att vara det sen man föddes, för tänk vad jobbigt när man har kunnat sätt och liksom prövat på att kunna se, har man vart blind från början så har man aldrig fått uppleva det som alla andra har, det skulle vara hemskt att vara blind, tänk om man var med i en bilolycka och blir blind, jag ryser när jag ens tänker på det, hellre döv än blind.

Nej nu ska tänderna borstas så att pappa slipper vänta på mig..
Försök njuta av dagen, I will!

does miracle exist?

Är det förmycket begärt att be någon älska en? förmycket begärt att be någon ta ens hand och bara krama om en och visa att det finns folk som bryr sig och visar kärlek och värme. Är livet överhuvudtaget förmycket begärt?
Jag skulle så gärna vilja ta din hand och visa att jag bryr mig om dig,  för det gör jag verkligen.
Visa dig att du skulle kunna lita på mig, visa att du kan ha kul med mig och att jag skulle kunna få dig att le, för jag vet att jag skulle kunna klara det, om du bara skulle låta mig få visa dig det. Jag skulle ge dig allt du skulle behöva, för jag skulle göra allt för dig. Det skulle betyda massor för mig om du visade att du brydde dig, tyckte om mig. Men livet är inte alltid som en dans på rosor, det har jag fått lära mig att känna på.. Varför hoppas på det omöjliga, för det omöjlig går väl omöjligt att få till något möjligt, för i såfall skulle jag göra allt för att få det omöjliga till något möjligt om det skulle vara möjligt.
Jag sitter med telefonen i min hand och hoppas som vanligt att du ska skicka ett sms eller slå en signal, vad är det med mig. Vad har jag för förväntningar, jag måste skärpa mig!

Lite mycket möjligt men tyckte det gjorde det hela lite mer roligt i allt det dystra.

man känner sig värdelös, I know!


Jag har egentligen inget att skriva så jag tänkte bara skriva något jag kommer på medan jag sitter här och trycker på lite tangenter.


Kan ett meningslöst inlägg bli till något meningsfullt? För isåfall ska jag försöka.

Varför vill man alltid ha något man inte kan få, och varför envisas man med det och inte ge upp istället? Jag vet inte hur många gånger jag ställer den frågan till mig, men ändå kommer jag aldrig fram till något vettigt som är värt att försöka med.. Och det är alltid jag som lyckas få det så, varför lär jag mig aldrig av mina misstag? Och det är så lätt att säga till alla att man inte bryr sig längre och skiter i allt, men är det verkligen så man innerstinne känner, nej.. Man säger saker för att folk ska tro att allt är bra och inte oroa sig, det blir lättast så. Utsidan säger sin sak och det är uppfattningen man ger till folket i sin omgivning, men hur det egentligen står till på insidan har ingen en aning om. Och vem skulle förstå hur det står till om man aldrig låter någon förstå hur det ligger till, men frågan är om dom skulle förstå om man berättade. Så vad väljer man då, det är det som är frågan man inte kan få ett enkelt svar.

Kanske lite invecklat och konstigt att förstå, hoppas att det iallafall funkar en aning..

nu ska jag ta och dränka mig i ...... godis

läggdags?

 
  
 

1 maj

Dagens låt: inte redo för musik såhär tidigt
Dagens dusch: snart
Dagens frisyr: kärringknut om det vore så att jag hittade en toffs
Dagens smink: hoppar över det idag
Dagens klädsel: pappas mjukisar och alldeles förstor tröja som nog tillhörde pappa från början
Dagens händelse: har en hel hög med plugg som jag måste få gjort
Dagens planer: egentligen inte plugga men det måstes, ska sova bort kvällen iallafall
Dagens vill ha: jordgubbar och glass
Dagens saknad: ......♥
Dagens drog:  en stor fet chokladkaka som ligger därnere och väntar på att få öppnas
Dagens tråkigaste: allt plugg
Dagens finaste: att Maija sover över
Dagens måste: ut och röra på mig
Dagens dricka: skulle ha sagt mjök men har ingen hemma så juice för duga
Dagens köp: inget än så länge
Dagens mat:  dricka och lite choklad
Dagens sjuka: lite smått ont i huvudet
Dagens kärlek: MAIJA!
Dagens mående: kan erkänna att jag mått bättre

Det är tisdag idag och sista dagen på ledigheten, så ruggigt boring! tiden bara rusar iväg och jag som hade så mycket jag skulle göra, har inte gjort ett smack.. Imorgon börjar helvetet igen. tristare än någonsin.
Update: Igår var vi här och käkade alla tjejer, en helt okej start på kvällen. Sen gick vi till Johan och var där ett tag innan vi gick vidare. Kvällen får väl godkänt men så mycket mer vet jag inte, slutade lite illa också. Valborg är helt klart en ruggigt överskattad kväll.
Ny månad och ny start, ett nytt liv
Later!