does miracle exist?

Är det förmycket begärt att be någon älska en? förmycket begärt att be någon ta ens hand och bara krama om en och visa att det finns folk som bryr sig och visar kärlek och värme. Är livet överhuvudtaget förmycket begärt?
Jag skulle så gärna vilja ta din hand och visa att jag bryr mig om dig,  för det gör jag verkligen.
Visa dig att du skulle kunna lita på mig, visa att du kan ha kul med mig och att jag skulle kunna få dig att le, för jag vet att jag skulle kunna klara det, om du bara skulle låta mig få visa dig det. Jag skulle ge dig allt du skulle behöva, för jag skulle göra allt för dig. Det skulle betyda massor för mig om du visade att du brydde dig, tyckte om mig. Men livet är inte alltid som en dans på rosor, det har jag fått lära mig att känna på.. Varför hoppas på det omöjliga, för det omöjlig går väl omöjligt att få till något möjligt, för i såfall skulle jag göra allt för att få det omöjliga till något möjligt om det skulle vara möjligt.
Jag sitter med telefonen i min hand och hoppas som vanligt att du ska skicka ett sms eller slå en signal, vad är det med mig. Vad har jag för förväntningar, jag måste skärpa mig!

Lite mycket möjligt men tyckte det gjorde det hela lite mer roligt i allt det dystra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

låter som om du har det rätt jobbigt om det är om dig själv du skriver, försök se det positivt och gör det vad det går att göra det till, det finns stunder det inte alltid är lätt. Men det finns alltid en lösning, kanske inte alltid den man vill, men kanske den som funkar bäst för stunden. Hoppas det löser dig och att du mår bättre

2007-05-01 @ 19:07:25
Postat av: Maija

Håller fullständigt med den som skrivit innan. Det löser sig och det kommer det snart att visa sig, babe. Det du har nu betyder mycket det också, glöm aldrig det. Det fixar sig, det är bara försöka hålla ut. Och under tiden finns alla vi här som faktiskt älskar dej. Keep up!

2007-05-01 @ 19:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback