Älska utan gränser, älska utan tvång

Söndagsmorgon och lika segt som vanligt!

Update:
Kom på att det var ett bra tag sen jag skrev i bloggen så tänkte få lite ändring på det..
I fredags kom tillslut dagen som jag LÄNGTAT efter, nej det var nog inte riktigt helt sant. Men det var iallafall kul att träffa alla glada prickar i klassen efter sommarlovet, som enligt min åsikt har gått alldeles förfort..
Fredagskvällen avslutades iallafall med tjejmiddag hos Maija, vilket var riktigt trevlig och hon får helt klart godkänt i matlagning!

Idag är det fotbollsmatch och jag känner mig redan ruggigt laddad, hoppas det håller i sig!
Klubben har bestämt att om vi kommer bland topp 3 eller kommer upp till trean och om a-laget lyckas hålla sig kvar i femman så ska vi åka till England och kolla på fotboll så det är väl bara att hålla tummarna att vi lyckas med detta för det vore rätt tråkigt att missa det.
 
I onsdags sov jag hos Martina och jag hittade massa gamla dammiga skolkataloger hemma hos henne från dansutskolan. Jag kommer knappt ihåg hälften av alla som gick där.. Det var iallafall kul att se hur alla såg ut när dom var mindre och hur dom ser ut idag.. Och jag kan erkänna att jag inte riktigt var vrålsnygg när jag var liten, HAHA! Speciellt inte med min förstora jeansväst och blåblommiga jeans ;)


Lie to me,
I promise I´ll believe.
Lie to me,
but please don´t leave

en kick av känsla som inte borde finnas

Jaha då sitter man här vid datan igen. Helt plötsligt har man all tid i världen på sig för att skriva blogg. Eftersom jag inte är helt frisk ännu så har jag inte så mycket annat för mig om kvällarna.
Men jag var iallafall nere på min träning idag och visade mitt stöd för laget eller något i den stilen. =P
Så mitt första mål är verkligen att bli frisk tills på söndag för då har vi match mot värmbol..

Nej nu ska jag ta och leta fram lite glass i frysen och hålla tummarna för att någon bra film visas!



Glöm det som varit och se allt från en annan vinkel. Lives goes on sägs det ju. Och det är väl i princip så det är. Ibland måste man släppa taget om saker man inte vill hur tungt det än är.. Det känns omöjligt och man vill inte fast man vet att man borde. Du har alltid mig och jag ställer upp för dig tjejen!

Girls just want to have fun

Ja vart ska man starta egentligen. Min sjukdom ensvisas med att stanna kvar. Den har tydligen blivit väldigt fäst vid mig, även fast jag har gjort allt för att bli av med den måste den gilla mig obeskrivligt mycket konstigt nog..

I lördags var jag ensam så det blev lite käk med brudarna och sen droppade det in lite mer folk framåt kvällskvisten. En helt okej kväll med härligt folk även om det inte riktigt blev som planerat kanske.. Så både possitivt och lite mindre possitivt. Orden negativt har fördålig innebörd så det hoppar jag över.
 
Så igår blev det en liten blandning av det mesta. Men kvällen avslutades iallafall uppe i Stockholm med V och bio. Vi såg Disturbia. Jag sov visst ett tag där i början men det hade inget att göra med att filmen var dålig eller så för filmen var riktigt bra! Så om ni inte har något för er ikväll så åk på bio! Det får en att sluta tänka på sånt som man inte borde och man blir på ett riktigt bra humör.

Somliga är inte ens värda en förklaring, så enkelt är det bara!




Ha en bra dag!

I adore you!

Jag vill bara skrika, gråta och kasta mig ut genom fönstret. Nej jag har inte tänkt tanken på självmord.
Min hals gör galet ont, huvudet sprängs, öronen gör ont så alla som snackar med mig måste viska annars ekar det och alla för robotröster, näsan och öronen rinner, jag har feber och magen gör ont efter allt godisätande ikväll. Ja jag tänkte anmäla mig till fröken Sverige eftersom jag har fått kommentarer om att mina chanser är 100% i år!

den här helgen kommer förmodligen inte alls bli som planerna och som det känns nu kommer jag vara sjuk resten av lovet, kasst, kassare och KASSAST!


Nej nu skulle jag behöva någon att beklaga mig för men hector(min hund) bara kollar på mig lite dumt och viftar på svansen, tack för medlidandet!


Den som märker något med det här inlägget kan ju kommentera det ;) haha!

ta hand om mig

jaha där rök planerna om att bli frisk tills imorgon då. Jag har ätit halstabletter, druckit te med galet mycket honung i fast jag hatar det båda men min kropp vill då verkligen ha kvar den här skiten vilket jag inte förstår helt.. Imorgon har vi seriepremiär och seriefinal och det gör ont i mig att jag inte kommer att kunna spela, jag hatar det!!
Och det är tveksamt om det skulle hjälpa om jag grät och bad hela dagen om att bli frisk.
"Gud, är du nöjd nu?" uttrycket passar mycket väl in i mitt hopplösa liv just nu..

Och inte blir det bättre att jag är hus och djurvakt i helgen om jag mår såhär heller.. Jag som hade så mycket planerat att göra. CRAP!

Mormor var här nyss och hon har ramlat och slagit sig rejält gul och blå.. Hela högerarmen var helt blå och svullen och jag överdriver inte det minsta. Det var fruktansvärt att se sin mormor så men hon verkade ändå helt okej som tur va..

Nej nu ska jag ta och tycka lite mer synd om mig själv och sen bär det av mot pappa!

Sköt er!

You only live once

helt klart varmaste dagen på sommarlovet och så typiskt att man är sjuk, men det är som sagt smällar man får ta ibland. Nu är mitt ändå mål att bli frisk tills på fredag eftersom vi har en viktig seriefinal då. Så vi får se hur det går med det men det är väl bara att hålla tummarna för jag ska spela den matchen vare sig jag har 40 graders feber, hoppar på kryckor eller gipsat båda bena så är det bara..

Idag har det iallafall blivit lite sjukstuga här hemma med V eftersom hon också är sjuk, vi hade det riktigt trevligt med massa spel, sol, läsning och prat. Det fattades bara det där svalkande badet när man blev genomvåt av svett, haha!

Ikväll blir det nog att hyra en film med tjejen jag tillbringat dagen med eftersom gnesta inte bjuder på så mycket mer valmöjligheter. Vad vore vi utan våran videorulle?

Njut av denna soliga kväll för imorgon kommer regnet igen, suck!