oförskämd?



 

Wait for you

Lördagmorgon och min feber är borta, underbart!
Igår hade jag nog en av världens tråkigaste dagar och det gick bara kassa filmer på tv:en.
Men idag är det en ny dag och det betyder nya möjligheter!

Nu har kusinerna kommit så kanske ska kila upp och kolla om Erika överlever, maybe she need help!

/Hanna♥ You will allways be there!

JMBHI

Jag är typ trött för att jag är trött, och för att jag inte gör något, haha!

Skapligt seg fredag. Jag bara sitter här och gör absolut ingenting! Men imorgon kommer mina kusiner. Hur ska jag orkar med dom två galningarna som måste vara sysselsatta hela tiden..
Sen om jag orkar så ska jag nog träffa Martina =)

Myggen har redan börjat komma och jag hatar dom. Det är jättemyggor!

Take care!


Well done

 Mys på hög grad,  USCH!

Kul att man har fått feber och världens halsont. Mamma sa att jag skulle få det eftersom Elin hade ont i halsen men inte brydde vi oss det såklart.. Så jag har väl bara mig själv att skylla.. Och så måste jag ståut med mammas tjat om "vad var det jag sa.." Jag hatar att hon alltid har rätt, för om jag måste erkänna så har hon oftas det. Iallafall 9 gånger av 10.. haha!

Jag som hade sätt fram emot att få träffa Mimmi, där sket sig det! Så det blir väl bara att ligga i soffan och kolla på någon rulle och tycka såå synd om mig själv. Fast det är jag rätt bra på =P

Ännu en solig och härlig dag, ta vara på den!


Katastrof

Hej hej hemskt mycket hej!
Vilken dag det har vart. Vi hade först datakunskapsprov, det kändes riktigt bra och jag kände mig på ett väldigt bra humör. Sen lektionen efter så hade vi matteprov, har nog aldrig vart så arg i hela mitt liv. Två stycken i klassen började bråka med läraren för att han tog deras prov för att dom fuskade. Och det ena ledde till det andra. Och tillslut blev altt bara kaos, och dom vägrade gå ut och skulle förstöra för alla andra i klassen. Och läraren brydde sig inte utan lät dom hålla på. Jag blir så jävla förbannad. Sånt ska inte ske, och läraren är verkligen kass som inte gör något åt det!

Kom precis hem från fotbollsträningen. Riktigt skönt att få rensa skallen och få tankarna på annat, det bästa som finns!

Imorgon ska jag, Maija och Linda  till Mimmi, har inte träffat henne på år känns det som. Vi säger hela tiden att vi ska träffas men sen blir det iallafall inte så. Så det ska bli så kul att träffa henne och se hur hon bor, har aldrig vart hemma hos hennes mamma förut.

Hej mitt namn är erstin! Men k:åt då? Ja lite... HAHA!

  

Sleep tight!


du är mitt lyckopiller!

Åh vilket vårväder det är har vart idag, jag blir på ett sånt bra humör när jag kollar ut.
Idag var det en heldag med frisör, vi skulle egentligen ha gått till 5 men vi fick sluta vid 4, grymt skönt! 
Så jag träffade Marcus och Johan och så gick vi en sväng, fast eftersom dom var så sega så han solen nästan gå ner innan dom var klara för att gå, vilka nötter!

Har ruggigt ont i mina benhinnor, eller vad det nu heter.. Påtal om ingenting alls!

Take care!

Im not alone

Äntligen lördag! Vi har precis spelat våran första fotbollsmatch, finns nog inget som är så kul som fotboll, fast det kändes att kondisen inte var på topp.. Det blev iallafall 1-1 och det var väl helt okej..

Igår var jag med Maija, underbara Maija! Vi hade det riktigt kul, fast det har jag alltid med den tösen! Vi kollade på Snakes on a plane, absolut ingen rulle att rekomendera, sååå kass!  Sen somnade vi, haha!

Ha en bra dag!


go for it

Igår var vi och bowlade med klassen eftersom vi inte fick vara i salongen för 3:orna skulle förbereda sin mode show. Bowlingen var riktigt kul men det känns rejält i armen nu. Efter bowlingen åkte vi och såg på showen. Den var riktigt bra gjord måste jag säga...

Vissa bowlar verkligen grymt fult och har sina egna knep för att få iväg klotet, det fick vi bevis på igår, bokstavligen.. En del går tillochmed så långt så att dom kastar sig ut på banan, haha!

Idag fyller pappa år så vi har haft lite främmande här, riktigt trevligt!

time will make it be all right



Take care!

You´re not the same

Samhällsprovet gick åt helvete, bokstavligen! tror jag kunde 2 frågor av 8. Men jag har bara mig själv att skylla, måste bli mer plugg från min sida helt klart, skärpning!

Imorgon är det dags för praktik, har inte haft det på evigheter så det ska bli riktigt kul. Madde kommer nog ner så ska jag färga hennes hår och göra fönlockar på henne =)
På söndag har vi våran första träningsmatch med fotbollen, jag är riktigt laddad redan nu och det ska bli riktigt kul att få spela, fast det är tyvärr på grus, det är kasst!

Sleep tight! God natt!


Want to know my secret?

Min PW är grymmast! Fast det vet jag ju egentligen redan, HAHA! Så snacka inte!


Somliga har det där speciella, det där lilla extra som gör dem speciella!


bjud på ett leende!

Jag blir så arg. Idag när jag var ute och gick så cycklade det en kille förbi mig, han kanske var i 14-15 års åldern. Och rätt så det var så vände han på cyckeln och cycklade efter mig och slog till mig i asssset! Och det gjorde faktiskt ont! Sen cycklade han som en dåre bort, bokstavligen! Synd att han inte ramlade eller något.. Men jag menar, hallå är man 14 år så borde man ha mognat lite mer, eller? Men en sak är säker, ser jag honom igen då smäller det =P

Juste imorgon är det samhällskunskapsprov, go for it!

Imorgon ska Elin och Julia tävla, önskar er lycka till! Jag vet att ni kommer klara er bra! håller tummarna! =)

Sleep tight!


klockrent!

"Asså jag gillar verkligen inte dom dagarna då jag har nytvättat hår, för jag känner mig så...... äcklig då!" haha, det lät ju väldigt vettigt dess...



 

ännu en söndag, man känner direkt på morgonen när man vaknar att det är söndag.
Helgen har ju inte direkt vart någon höjdare, men har iallafall träffat dess.. Så kul man har med den tjejen går inte att beskriva.

Morgonen har vi tillbringat i soffan och kollat på två filmer, crossroads och kopps..



Ikväll blir det nog träning, skönt att slippa tänka på allt för ett tag

Ta vara på dagen, man vet aldrig vad som händer!


Crazy bitch

Vilket väder, våren är på gång, yeeees! Nu kan den äckliga och blöta snön bara ta och försvinna tycker jag..

Nej nu ska jag ta och gå en promenad, passa på nu när vädret är på topp!

Have a nice day!


say it right

Åh klockan är redan 7 och här sitter jag på en fredagskväll, illa!
Men Desiré är iallafall påväg ner, ska bli riktigt kul att träffa henne. Har inte sett den tönten på måndader så man har ju börjat sakna henne en hel del.. Har så mycket jag måste berätta för henne så det är väl tur att det inte händer något ikväll, hehe!

Mmm nu luktar det tacos, seeeya!



du är mitt lyckopiller, vet du det?


Kiss me

Äntligen fredag! Permanentprovet gick helt okej, eller kändes så iallafall. Det var en riktigt skön fredag i plugget idag, vi gick igenom lite saker bara sen fick vi lärar oss att föna vågor.. Elin rullade även upp mitt hår på curler, så nu är det lockigt och fint.


Så typsikt mig att glömma nyckeln hem. Jag lyckas alltid göra det konstigt nog, så jag blir inte förvånad över att jag gör det längre.. Så det var bara att gå till min syster som var hos en kompis, så där försvann mitt goda humör..

Vad gör man en fredagskväll i Gnesta?

Take care!


It´s just a game

Just nu sitter jag här på datakunskapen som faktiskt har vart riktigt skön, vi fick i stortsätt göra precis vad vi ville, men det var ju såklart för att vi hade vikarie och han inte visst vad vi skulle göra.
Idag är det torsdag och snart har ännu en vecka gått, allt går så fort och snart är det lov igen :)

Elin har fixat min blogg, thanks babe!

Simma lugnt!


Don´t go away

A heart is not to play with

A heart is not a toy

But if you want to break it

Give it to a boy


I don´t wanna be

I hoping for a miracle that will send you to me again
♥I just want to touch you again
Just one more time   ♥


 


Can you handle it?

Skoltrött är något jag verkligen är nu, allt känns så meningslöst. Och jag känner mig inte det minsta motiverad att gå till skolan längre, det är kasst och man borde inte känna så medtanke på att det är ett bra tag kvar innan skiten är slut.


The stars are matter, we are matter, but it doesn´t matter ♥


Dreams and lies

Vad skrattar du åt din jävla Stig Helmer! Lätt skönaste kommentaren i sälen..
Vi hade det förresten riktigt roligt i sälen,  det var verkligen något att lägga på minnet. Jag får ta och lägga in lite bilder när jag kommer till mamma, så får ni se hur roligt vi hade det :)
Sen i helgen var vi hos Viveka, hur ska man sammanfatta den helgen kort.. Visst vi hade det kul, men helgen var kass och totalt värdelös, det är nog en rätt okej sammanfattning..

 Idag när jag stod och väntade på bussen så var jag en 1 cm från att kliva på en död katt, usch fy fan va äckligt! Det som gömms i snö kommer upp i tö, sägs det ju!

 Livet blir vad du gör det till, glöm aldrig det!

Sköt om er!