därför ljuger vi oss lyckliga


Jag och tröttnatt på det här med bloggandet, helt klart.. Men det var ett tag sen så tyckte att det kunde behövas ett inlägg.
Nu är det äntligen lov.. skoltrött är nog ett ord som stämmer in rätt bra i den här situationen.
Igår var vi på bio, såg 1408. Den får nog 3 stjärnor av 5. Den ligger väl någonstans där i mitten, varken bra eller dålig. För mycket tänkande och lite halvseg ibland, men i andra stunden bra!


Nu ska det upp och solas och simmas! På återseende? Mycket möjligt!


Finns förmyckte i tankerna för att kunna förmulera sig rätt, kanske blir ett försök någonanna gångFörbjuden att minnas, livrädd att glömma! ♥

I forgive but I don´t forget!

Jag gråter av glädje!

Det var nog det bästa som kunde hända. Jag fick nyss världens underbaraste samtal. Jag förstod inte vem det var först för jag var verkligen inte inställd på det. Men det var precis som om jag drömde, vilken känsla.
Jag kan inte ens uttrycka mig med ord hur enormt glad jag blev.
För varje gång jag hör din röst märks det hur galet mycket jag saknar dig, och det konstiga är ändå att det känns som om vi sågs förra veckan när man pratar med dig. Allt känns precis som vanligt mellan oss och det är en sån enorm lättnad. För om det inte vore så vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag skulle nog långsamt gå sönder.

Att tillägga att jag älskar dig behövs nog inte efter det här! ♥

Därför ljuger vi oss lyckliga

Förlåt men jag har verkligen tappat intresset för det här med bloggandet, och jag kan faktiskt inte skylla  på att jag har alltför mycket att göra om dagarna för det vore en lögn till 100%..
Så frågan är väl vad jag gör om dagarna som får tiden att gå så fort ändå.

Idag har jag vart ledig från skolan, gaaalet skönt och det behövdes ska jag tala om. Så dagen har jag tillbringat med Lina, vi har solat och simmat och nu sitter jag här och gör inget vettigare än att rulla tummarna minut efter minut..
så min kväll lär ju tillbringas framför tv:en, och möjligen här framför datan. Den här kvällen kommer bli sen att glömma..


När allt känns meningslöst vad gör man då för att få upp glöden igen?


Tillsammans är man mindre ensam, jag saknar dig något så enormt Maija!♥