fake it ´till you make it

Hallå alla morgonpigga!
Allt har vart galet och lite till, tiden bara rinner en ur händerna.

Vart ska man börja egentligen? Matchen gick åt helvete men vi är ändå klara för trean vilket väl är ett lite plåster på såren, men det känns ruggigt hårt att vi blev "snodda" på förstaplatsen nästsista matchen, men det är smällar man får stå ut med för vi har haft en kanon säsong annars så någongång måste väl en svacka komma.

Äntligen har helgen kommit igen, dom är så gaaaaaalet efterlängtade nu får tiden, och man hinner knappt ut genom dörren på helgerna innan en ny skolvecka har startat, det är kasst!
Nej om man kanske skulle ta och borsta tänderna innan pappa kommer så han slipper klaga på att jag aldrig är klar i tid vilket ändå är helt fel för det är jag ALLTID! Här kommer jag!


Seeeee you soon!your smile makes me smile

dagarna bara rusar iväg, fast jag klagar förstås inte det minsta. I
morgon kommer mamma och Mats hem från sin medelhavskryssning. Det ska bli kul att träffa dom såhär efter en vecka ensam i huset, fast samtidigt tråkigt för jag har trivs som fisken i vattnet här hemma när jag har haft huset för mig själv.
Igår blev det iallafall tjejkväll med mat och singstar.. Lika kul som vanligt att umgås med dom, bättre finns nog inte.. Det är bara Maija som fattas i gänget, börjar sakna dig något så enormt mycket, Maija!

Imorgon har vi våran sista och kanske viktigaste hemmamatch. Den börjar halv 1 och är mot Triangeln, så om ni inte har något vettigt för er så kom ner och håll tummarna för oss!
Remember to move forward and stop looking back,
otherwise the good things will pass you by
.. ♥

Raggarfest här kommer jag!

 
Var man Sandy upp i dagen igår eller vad ;)
Igår var det raggarfest (50-60 tals fest) snacka om att det verkligen blev en kväll att minnas! alla var verkligen fixade till 100.
Brylkrämen och lockarna var framme och musiken var verkligen perfekt!
Men det blev lugnt för min del eftersom vi har match mot Nykvarn idag och den måste vi vinna..

Var ett bra tag sen jag skrev i bloggen och jag får klagomål från alla håll och kanter. Men jag har en svacka i bloggvärlden just nu och vet inte alls vad jag ska skriva konstigt nog, känns som dom som ändå läser min blogg ändå vet vad jag gör om dagarna..På återseende!
 

never....

Tisdagen är förbi och dagen gick som på räls. Jag hann knappt umgås med Sandra alls. Den segproppen kom inte hem fören vid halv 3 så vi hann inte med så mycket av det som var planerat dessvärre. Men det blev iallafall käk på arena och vaxning. Shit vad kasst det gick. Men Sandra lyckades väl eh.. rätt bra med tanke på hur det såg ut före och efter, haha! Du är störtskön tjejen!

Idag började äntligen idol, visst jag är kanske ett idolfreak men vafan, håll med mig.. Det är så ruggigt kul att se hur pinsamma och totalt tondöva vissa är. Och ibland slår det faktiskt mig att även jag och v skulle kunna vara några av dom bättre där trots att vi inte direkt är kända för att ha någon "bra" sångröster direkt. haha!


Imorgon bär det av till min praktik och jag har verkligen saknat det stället. Ingela och Lotta är verkligen toppen och jag trivs som handen i handsken där!
Linn kommer även ner och jag ska hjälpa henne att leta efter en praktikplats för hennes plats blev visst snodd!!!!
Så snäll som jag är så hjälper jag såklart henne för tycker synd om henne. Sen ska vi käka, mys på hög grad! :)

God natt!

I want your soul!

Ännu en tisdag har kommit och jag är ledig idag, eller egentligen inte ledig men Ingela(min praktikplats) var ledig idag. Så jag klagar inte det minsta. Såna här dagar behövs verkligen någongång ibland..
Just nu håller jag på och letar efter lite låtar att lägga in på luren, fast framgångarna är inte så speciellt framgångsrika.
Någon som har någon bra låt på lager så säg till.

Idag ska jag och Sandra ha en pyssla-om-oss-dag med bubbelbad, ansiktsmask, peeling, vaxning, brun-utan sol och självklart lite fruktsallad. Känns ju lite fel att käka på pizzerian en sån här dag.

Nej om jag skulle ta en titt förbi gymmet innan sandra ringer, eller så blir det lite mer tv-tittande, kan inte riktigt bestämma mig!Sköt om er och njut av dagen!

en mästare på tv-spel

hallå där.. Märkte nyss att det var ett bra tag sen jag skrev i min blogg. Jag har blivit riktigt kass på att skriva. Men jag har vissa perioder då jag skriver asmycket och andra inget alls.
Skolan har iallafall dragit igång och jag är knappast glad för det, så sega och tunga mornar är jag verkligen inte van med. Och det känns ju lite halvt att vara "sjuk" första dagarna =P

Helgen har iallafall speedat på i ett riktigt högt tempa.
I fredags blev det middag med Maija, Linda och Viveka eftersom Maija (åkte idag) är i Spanien.. Kommer sakna den tjejen så ruggigt mycket men är ändå så enormt glad för hennes skull, Äh det är bara 3 månader kvar tills jag får träffa henne igen och det överlever jag förhoppningsvis. Får väl bomba henne med sms och telefonsamtal. =)
I lördags hade mormor sin 70-årsfest och jag hade väl inte så stora förväntningar om den kvällen. Vad jag tyckte om den kvällen är svårt att avgöra. Hade dansbandsmusiken kvar i huvudet ett antal timmar efter men mormor verkade ha trevligt och det var faktiskt huvudsaken..

Nej nu ska jag ta och fixa fram lite träningskläder sen är det träning som gäller,
So long suckers!