your smile makes me smile..

Fredagsmorgon vilket betyder sista dagen för ledigheten, det känns hemskt men skönt på något sätt. Jag vill bara att skolan ska ta slut så fort som möjligt nu, såååå less..
Dagen boooorde egentligen bestå utav plugg men jag har verkligen inte ork för det, vilket jag ifs har kört med hela veckan.

Jag vill bort härifrån, är så less på allt som har med Gnesta att göra just nu.. Man kvävs långsamt!

Vänskap är som en ros, den blir vackrare med tiden.♥


Hanna


Du är mitt lyckopiller!

- Hanna du kör jämt med bortamatcher. Du har typ haft 100 stycken.
- Va, hur många hemmamatcher har ni då haft?

ASGARV i sådär 1000 minuter..

- Vadå, var det en dum fråga eller?

Men nejdå, det finns inga dumma frågor utan bara dumma svar, eller? haha

Så klockren..


Party like a rockstar..

God morgon!

Solen skiner och här inne sitter jag och har dåligt samvete för att jag gör just det. Men vad gör det om hundra år?

Veckan har bara rusat förbi och det är redan torsdag, vilket betyder att det snart är helg vilket ifs är ruggigt skönt, men sen är det bara tillbaka till verkligheten, usch fy fan för skolan..

Idag blir det plugg som gäller, har skjutit upp det hela veckan och nu håller inte mina bortförklaringar om att jag har annat, mycket viktigare saker för mig en att sitta och glo ner i skolböckerna.
Men som sagt, så fortare man tar tag i problemen desto fortare försvinner dom, kloka ord.


skepp och hoj!♥


 27 dresses

Jane, en romantisk och fullständigt osjälvisk ung kvinna - en kvinna som ständigt ställer upp som brudtärna på sina vänners bröllop utan att någonsin närma sig sitt eget "lyckliga i alla sina dagar - slut". Men då Janes chef - som Jane är hemligt förälskad i - blir kär i hennes lillasyster Tess är måttet rågat och Jane börjar ifrågasätta sitt sätt att leva.


I adore you!

9 januari skrev jag mitt senaste inlägg, jag borde skämmas! Jag har liksom tappat sugen på att blogga. Och jag har fått höra klagomål från alla håll och kanter.
Men vad ska man egentligen skriva på bloggen. Det lilla intressanta som man skriver om här vet alla ändå redan om..
Men jag ska ta tag i bloggandet igen, jag lovar.. fast kanske lättare sagt än gjort, men jag lovar att försöka.

Påsken är här vilket betyder ett himla ätande-->väldigt gott och man är alltid så mätt så att man nästan vill spy-->godis och onyttigheter i mängder-->några kilon extra sätter sig där man minst vill ha dom. Men vad gör det om 100 år?


Update:
Igår var vi hos mormor och käkade påskmiddag. Min lillasyster är sjuk så det var bara jag och kussarna där. Så det blev bara att plocka fram mormors smink, kläder och locktång för här skulle det sminkas och fixas. Någon timme senare var vi klara. Snacka om att vara idol på hög nivå! Shit vilken energi småungar har, jag var helt färdig när vi åkte där ifrån..
Ikväll har Jolin 18 års fest, "rock i alla tider", vad ska man sätta på sig liksom, något att fundera på.
Och imorgon fyller Billie 20, WOHO!!  <3