trying..

Nu är allt packat och klart och jag är fullt utrustad för några dagar i backen, vare sig det är 10 plus eller -30 grader.. Det tar på krafterna att packa..
Men det ska bli ruggigt skönt att komma bort från allt och speciellt från Gnesta. Sen så kommer Linda hem på fredag, har faktiskt börjat sakna den tösen en hel del. Så det ska bli kul att träffa henne, även fast hon kommer vara tokigt brun om man jämför med oss blekfisar här hemma.. =P

Allt är möjligt! Sleep tight!
 


glödande het..

Den här torsdagen var hur tråkig som helst, bokstavligen! När jag kom till skolan imorse så var inga av mina vänner där, alla hade visst feber, sure!
Men jag tog mig igenom dagen och vi hade ingen data så jag slutade klockan 1.. Och så träffade jag Maija precis när jag tänkte åka så då stannade jag och gick på matten iallafall..

Update: Igår så spelade jag, mamma och Erika yatzy. Och bäst som man är så fick man ju yatzy och vann allt :) Var ju rätt uppenbart egentligen. Tur i spel och otur i kärlek, det är något jag börjar tro på.

Snön skulle mer än gärna få försvinna. Just nu vill jag bara ha vår och värme, så att man slipper alla dessa tjocka jackor och stora klumpiga skor. Bara tanken på en vårjacka och ett par solbrillor får mig att le.

På lördag åker vi till fjällen, något ljus i allt det hela. Here I come!


Jag vet att du ler...

Åh vilken klant jag är, jag har klippt mig i fingret. Visst det är inte värsta stora såret, det är pyttelitet. Men visst svider det. Men som tur var så hade vi plåster i salongen så då var den saken ur världen.

Idag kom Camillas mamma till skolan och skulle våra hårmodell för en klippning som Anna skulle visa oss. Resultatet blev riktigt bra måste jag säga. Tänk att hon vågade klippa av nästan allt sitt hår.. Inte en chans att jag skulle göra något sånt vågat.

Jag och Elin hade så tråkigt på lunchen idag så vi tog massa kort på oss, vilka nördar vi är egentligen. Men vi hade det riktigt kul så vad spelar det för roll..  : )

Nej nu ska jag ta och göra lite nytta, har faktiskt svenska prov imorgon på ordklasser! Hur ska detta sluta?



/Hanna


Without my love..

It´s bad, it´s mad, and it´s making me sad


God natt!


walk the line..

Hurt, hurt, hurt!


130712-63 Vad var tanken med det här? Om det ens fanns någon tanke. Ruggigt fult är det iallafall.


does miracle exist?

Hur kan något som är så lätt samtidigt vara så fruktansvärt svårt och jobbigt? det är en fråga som jag ofta funderar på..


with or without

Då var ännu en söndagskväll här..  Min söndag har mest bestått av telefonprat och en långpromenad med Hector, ännu mer telefonprat och sen hann jag faktiskt med att kolla på en film och självklart så tog jag mig tid åt att kolla på one tree hill..  Och jag är redan kär i den serien efter bara några avsnitt.. Tänk att det kan gå så fort att bli helt förälskad i något,  tyvärr är något inte någon... hmm, undra om min poäng ens kom fram i den meningen.

Nej nu ska jag ta och krypa ner i en kall säng, för här gör jag ingen nytta.. Någon som vill ge mig lite värme? uppskattas!

God natt!

Runaway love...

Söndagar är helt klart en totalt värdelös, kass och tråkig dag. Varför finns söndagarna ens? För mig skulle man gärna få hoppa över dom, fast då får man ju en dag mindre ledigt, hmmmh! Söndagar har nog sin funktion iallafall. För inte vill jag till skolan mer än nödvändigt, aldrig!

Ska man sysselsätta sig med något på söndagar eller ska man låta bli? det är nog något jag alltid undrar..
Men idag fyller iallafall min farmor år, men vad hon fyller har jag ingen susning om, att hålla koll på sånt är jag inte speciellt bra på..

Ta vara på denna härligt underbara söndag va!


every little thing...

sega, sega lördag! Jag sitter här och gör absolut inget vettigt, tänk om mobilen bara kunde ringa så jag fick höra din underbara röst! Den som väntar på något bra väntar aldrig förlänge sägs det, sure!

Kan inte Maija bara komma, för jag är så ruggigt uttråkad..
Men istället för att sitta här och absolut inte göra ett smack så kanske man ska ta och gå en promenad. varför inte liksom?

Hörs!


kärlek kan inte köpas för pengar..

Godmorgon alla morgonpigga!
Då var ännu en fredag avklarad och en ny lördag har kommit.  Men igår var jag iallafall hemma hos Madde och kollade på film. "Me & You" En riktig kärleksröra så med andra ord en film för tjejer.. Men den var riktigt bra och det var knappt så att man kunde hålla sig från tårar i slutet.
Idag ska jag nog ner till ishallen och kolla på hockey om jag orkar. Vilket inte är så troligt. Men sen kommer iallafall Maija så då ska jag göra slingor i hennes hår och klippa hennes lugg. Klippningarna blir bara bättre och bättre, så det är bara att säga till om någon långhårig modig filur vill klippas =P För det sker nämligen på egen risk och man kan inte ha planerat någon frisyr innan för det blir den frisyrern det blir helt enkelt..

mhhh, madde är kass på att koka kaffe, hon har lyckas fått med kaffesumpen i kaffe också, bra jobbat sooooopa! Tur att man inte gillar kaffe för det är nog inte ens drickbart! ; )

Have a nice day!

snart smäller det...

ojdå, det var ett bra tag sen jag skrev här såg jag nyss., Men har vart fullt upp, eller egentligen inte men det känns som det. 

Så egentligen borde det finnas ruggigt mycket att skriva om, men just för stunden kommer jag inte på så speciellt mkt. Men får ta och återkomma med det senare..

Men alla ("v")-dag är iallafall avklarat. Ännu en överskattad dag.. Speciellt när man inte har någon att dela den med.. Eller jo jag träffade ju Maija den underbaraste människan som finns så vad har jag att klaga på. Men den dagen är verkligen en dag jag känner mig skapligt avundsjuk på alla som har en pojkvän.
Fast en dag av 365, är ju som en knappnål i rymden.

Ännu en vecka är avklarad och snart är det sportlov, hur kan man längta till något så mycket? Jag är ruggigt skoltrött.. Och som det är just nu är allt bara skit!

Vad gör man på en fredag om man bor i Gnesta? Det finns ju inte miljoner med saker att välja mellan direkt. Men jag ska nog träffa Madde :)

/Hanna

one wish...

Ordklasser är verkligen inget för mig och Elin, bokstavligt talat! hur ska detta sluta? Höll, mer höllde mest höllt.. haha!

Klockan är bara halv 9 och jag halvsover redan.. Funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll, skulle vara ruggigt skönt. Men sen blir jag antingen fast här eller vid tv:en så det blir iallafall inte så.
Idag hade vi matteprov, det gick väl sådär. Matten har verkligen blivit så svår eller så har jag blivit dålig, nej det sistnämda är omöjligt ;)

Eftersom tågen är inställda hela veckan så måste man ta en ersättningsbuss, kallt och struligt. Men idag kom värsta värstingsbussen och hämtade oss. Jag skulle ha kunnat stannat på bussen hela kvällen för det var så varmt och skönt! Så om det är såna bussar som kommer så får tågen gärna vara inställda nästa vecka också!
Imorgon är det helg och det betyder nya möjligheter. Men helgerna hinner inte ens börja innan dom är slut tyvärr.. 

Nu är det inte länge kvar innan man står i backen inför årets första skidåk!

Bye!


äsch då

Boys are stupid, throw stones at them! Kan inte annat än att hålla med dom orden!

För somliga är kärlek bara en lek, i slutändan är det alltid någon som står som förloraren!


Den där pirrande känslan i magen,
Känslan i benen, som om man bara vill springa,
springa och springa, tills man faller ihop av utmattning.
När vinden tar tag i håret och det blir alldeles tovigt
När alllting runtomkring en är vackert,
hela världen lyser i alla regnbågens färger.
Och livet är helt fantastiskt.
Det är riktigt länge sen jag kände så,
riktigt länge sen jag kände riktig glädje.

Vänskap leder ofta till kärlek, men kärlek leder aldrig till vänskap.


6 februari

Hur seg kan man egentligen vara på en tisdagsmorgon? Men jag blir ännu tröttare när jag tänker på vilken tisdag jag har framför mig, det är inte mänskligt! Jag går liksom till 17:00 idag. Fine, kanske inte låter så jobbigt. Men man blir ruggigt trött eftersom vi har frisör hela dagen så tar det rejält på krafterna.
Så jag som annars brukar ha svårt för att somna på kvällarna, det lär inte ens bli ett problem ikväll..

Det är en halvtimme kvar tills pappa kommer och jag är redan klar.. Jag kunde ju faktiskt ha sovit en halvtimme längre, men det visste jag inte innan så det är inte så mycket att göra åt nu.

Ha en trevlig dag!


I want to be like you

Kille ~18: Det är bara vissa filmer man kan älska!
Tjej ~18 (hoppfullt): Är jag en film?
Killen: Nej. Du är inte ens ett dataspel!
Tjejen: Vad är jag då?
Killen: En rabattkupong!



Pojke ~12 beställer och betalar, kommer sedan på att han glömt köpa något och går bort en bit och raffsar åt sig något och går tillbaka till kassan, där en ny kund blir betjänad
.
Kassörska ~30 (svalt): Du borde komma på vad du ska ha innan, lite smartare kanske?
Pojken (ännu svalare): Det är inte jag som är 40-plus och jobbar här, 7-Eleven-Einstein!


vår vår vår!

Har man löst ett problem dyker oftas två nya upp..

Idag slutade vi efter engelskan eftersom vi inte hade någon idrott, riktigt skönt att hinna med kvart i 12 tåget måste jag säga. Sen mötte pappa och Åsa mig vid station och så gick vi och käkade på hotellet.. en av Gnestas två resturanger.. Eller det kanske inte var helt sant, vi har ju faktiskt "några" pizzerior här i Gnesta. Och dom räknas väl också dom resturanger, eller?

Nej man kanske skulle ta och leta fram lite skolböcker, inte för att jag är det minsta sugen, men det måste ju tyvärr göras. Så likabra att göra det nu så har man det gjort..
Fast jag vet att det ändå inte kommer bli så, det råkar säkert börja något jätteintressant program på tv samtidigt.. Så synd det skulle vara!

Undra vad jag ville med dethär inlägget, i stortsätt ett helt meningslöst inlägg, men såna behövs ibland också!


fan va smalt..

Var precis ute och gick en promenad med Hektor, riktigt skönt eftersom jag har suttit och degat mig igenom dagen så behövdes lite frisk luft.

Snart är det dags för I en annan del av Köping.. skönaste programmet! Lätt söndagens höjdpunkt!


Ojaaa......


med eller utan?

Ännu en grå, trist och otroligt tråkig söndag! vad gör man egentligen på söndagar? Samtidigt som man inte vill att tiden ska gå fort så vill man ändå inte ha tråkigt. Det blir en svår kombination om man vill ha bådeoch!
Men jag föredrar en lååång söndag så jag tänker tråka mig igenom dagen!

Nu ropar pappa att det är dags att äta, Sköt om er!


helt klart en 10!

Vilken fredag det har varit. imorse åkte jag till vårdcentralen för att kolla min hals, fick medicin för några veckor framöver. Och doktorn sa bestämt att jag inte får ansträna mig. Och det betyder att jag inte får träna med andra ord. Så vad ska man då ta och göra när man har så mycket överenergi som jag har..
Sen gick jag till min APU. Färgade min lillasysters hår och gjorde en inpackning och lite sånt, rätt skön dag!
Sen åkte vi till Maija(jag, linda och viveka). Där bjöds det på semlor och kladdkaka, riktigt lyxigt! Och vi garvade så mycket hela kvällen, vilket inte var så speciellt bra för min hals och det känns rejält nu. Men det är inte så speciellt lätt att inte garva åt Viveka den nöten! Hon slår verkligen rekord i korkhet!
Sen åkte jag upp till frejahallen för att kolla klart på FC cupen, eller rättaresagt pappa ville det. Det var rätt mycket folk där med tanke på att klockan var rätt mycket och att det var fredag! Men det var en helt okej avslutning på fredagskvällen!

Nu ska jag ta och sova, ska upp tidigt imorgon! Stan härnäst!

God natt!

min syster är en pajas!

"endel är så jävla fula så att dom blir snygga" Det ligger nog en poäng i det!

Vi var och käkade på Friday´s i Sthlm och kom nyss hem. Det var väldigt mysigt och med trevligt sällskap. Har nog inte garvat så mycket på länge. Och vad vi muppade oss, Erika och Elin startade nästan ett matkrig. Men hann inte gå sålångt som tur var..

Imorgon är det dags för APU, skööönt! Och i helgen är det FC cupen så en hel del timmar lär tillbringas i den hallen!  Det är ju faktiskt killar som spelar, så vem vill missa det? Men jag ska självklart upp för att kolla på fotbollen! =P

God natt!


om livet ändå vore så

"Det var en manlig rumpletare,  eller man kanske säger rumpgrävare" Lätt dagens skönaste kommentar! haha
Idag på matten var det verkligen kaos, med stora bokstäver.. läraren började bråka med en elev och det ena ledde till det andra. Ibörjan var det nog mest på skoj, men sen spårade det ur :S

Vi fick sluta 5 minuter tidigare idag från lektionen för att vi skulle hinna med tåget, men självklart så var 3 tåget inställt så vi fick ändå vänta tills halv 4 tåget. Och helt plötsligt gick strömmen på tåget, snacka om läskigt i tunnlarna. Men som tur var så åkte jag med Linda så jag slapp sitta ensam i mörkret.

Nej nu ska jag ta och kila ner och kolla vad syster min gör. Kanske kan det bli lite tvspel!

Ha en trevlig torsdagskväll!